Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cartagena F.C. Vacca
433 Tactiek ASCENSO
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 39
matig Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Daar is Vanegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita rent richting de bal. Pita draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ortiz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cartagena F.C. - Vacca 0:1

2e minuut.
Estrada speelt de bal door. Daar is Walteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pita onderschept slim de pass. Pita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cartagena F.C. - Vacca 0:2

4e minuut.
Schramm rent richting de bal. Pita rent richting de bal. Pita passt de bal in één keer door. Herreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Herreño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cartagena F.C. - Vacca 0:3

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Walteros de bal onder controle te krijgen. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita verovert de bal door een tackle van achteren. Pita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pita met een sublieme pass. Herreño is nu in balbezit. Vanegas is nu in balbezit. Herreño onderschept slim de pass. Herreño schiet op doel. De bal raakt de paal. Herreño rent richting de bal. Herreño schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Montero passt de bal in één keer door. Pita is nu in balbezit. Pita passt de bal met de wreef. Herreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Herreño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Herreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Herreño probeert naar een medespeler te passen. Schramm probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pita de bal. Pita schiet op doel. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Klungelig pakt Pita de bal. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita verovert de bal door een tackle van achteren. Pita haalt uit met een fantastische trap. Manjarrés werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Zearra is nu in balbezit. Zearra probeert naar een medespeler te passen. Pita is nu in balbezit. Herreño rent richting de bal. Herreño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zearra kopt de bal weg. Pita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pita schiet op doel. Ortiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cartagena F.C. - Vacca 0:4

29e minuut.
Zearra is nu in balbezit. Zearra speelt de bal door. Herreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Herreño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cartagena F.C. - Vacca 0:5

35e minuut.
Schramm bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita rent richting de bal. Schramm is nu in balbezit. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Schelotto rent richting de bal. Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Montero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montero krijgt een gele kaart. Estrada raakt geblesseerd tijdens het duel. Palacio komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Grzonkowski trapt de bal weg van het doel. Pita is nu in balbezit. Pita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cartagena F.C. - Vacca 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cartagena F.C. 77%, Vacca 23%.
Cartagena F.C. - Vacca 0:6

46e minuut.
Mesa komt het veld opgelopen. Becerra komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Schramm rent richting de bal. Schramm passt de bal zonder na te denken. Portilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa verovert de bal door een tackle van achteren. Mesa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Schramm is nu in balbezit. Becerra is nu in balbezit. Schramm is nu in balbezit. Becerra is nu in balbezit. Becerra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Cifuentes geeft een lange en hoge pass. Becerra probeert de bal met de borst te controleren. Schramm rent richting de bal. Becerra heeft problemen om de bal te vangen. Becerra schiet op doel. Manjarrés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mesa rent richting de bal. Mesa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cartagena F.C. - Vacca 0:7

60e minuut.
Zearra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zearra passt de bal in één keer door. Becerra is nu in balbezit. Becerra schiet op doel. Manjarrés maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cartagena F.C. - Vacca 0:8

64e minuut.
Schramm passt de bal met de wreef. Granados is nu in balbezit. Montero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montero krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Mesa is nu in balbezit. Schramm speelt de bal door. Becerra rent richting de bal. Becerra haalt uit met een fantastische trap. Manjarrés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cartagena F.C. - Vacca 0:9

69e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Ortiz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Zearra de bal onder controle te krijgen. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cartagena F.C. - Vacca 0:10

84e minuut.
Cifuentes kopt de bal weg. Zearra met een sublieme pass. Schramm met een sublieme pass. Mesa is nu in balbezit. Mesa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Palacio rent richting de bal. Schramm onderschept slim de pass. Schramm geeft een lange en hoge pass. Becerra is nu in balbezit. Becerra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vanegas is nu in balbezit. Vanegas passt de bal zonder na te denken. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa schiet op doel. Manjarrés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cartagena F.C. - Vacca 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cartagena F.C. 83%, Vacca 17%.
Cartagena F.C. - Vacca 0:11