Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA malambofc
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


8e minuut.
Taborda onderschept slim de pass. Taborda passt de bal met de wreef. Burbano met een sublieme pass. Arboleda rent richting de bal. Arboleda haalt uit met een fantastische trap. Polanía bokst de bal weg.

17e minuut.
Rojo kopt de bal weg. Arboleda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Padilla is nu in balbezit. Arboleda verovert de bal door een tackle van achteren. Arboleda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ortegón met een sublieme pass. Michalos is nu in balbezit. Michalos passt de bal in één keer door. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rosero met een snelle inworp. Taborda is nu in balbezit. Asprilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Asprilla krijgt een gele kaart. Taborda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taborda kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA - malambofc 0:1

44e minuut.
Asprilla speelt de bal door. Usme bereikt de bal nog maar net als eerste. Usme passt de bal met de wreef. Arboleda rent richting de bal. Arboleda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 52%, malambofc 48%.
DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA - malambofc 0:1

57e minuut.
Rosero Coral geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cadavid de bal. Michalos rent richting de bal. Michalos draait met de bal, schiet en ... García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA - malambofc 1:1

75e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rosero zal de hoekschop nemen. de la Cruz rent richting de bal. Burbano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de la Cruz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. de la Cruz kan niet meer verder spelen. Monzón komt het veld opgelopen. Taborda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Polanía probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA - malambofc 1:2

79e minuut.
Michalos is nu in balbezit. Michalos geeft de bal voor. Daar is Cadavid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michalos is nu in balbezit. Michalos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rosero Coral met een sublieme pass. Sarmiento is nu in balbezit. Rojo rent richting de bal. Sarmiento onderschept slim de pass. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 47%, malambofc 53%.
DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA - malambofc 1:2