Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Miranda F.B.C. CAN BOYS
CP Tactiek 2022.01.def
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
66.3 gemiddelde waardering 55.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Zeman geeft een lange en hoge pass. Bellocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellocq probeert naar een medespeler te passen. Hermann rent richting de bal. Hermann draait met de bal, schiet en ... Cominges verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - F.B.C. CAN BOYS 1:0

25e minuut.
Watanabe speelt de bal door. Alvarez is nu in balbezit. Alvarez geeft een lange en hoge pass. Bellocq is nu in balbezit. Bellocq haalt uit met een fantastische trap. Cominges probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Peterson passt de bal zonder na te denken. Ruotsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verboven rent richting de bal. Ruotsi verovert de bal door een tackle van achteren. Ruotsi draait met de bal, schiet en ... Petruninas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Sedlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedlák passt de bal zonder na te denken. Hopp geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Melgar de bal onder controle te krijgen. Graña kopt de bal weg. Petruninas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruotsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruotsi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Miranda - F.B.C. CAN BOYS 1:1

39e minuut.
Vukanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukanović geeft de bal voor. Cicerone kopt de bal weg. Bellocq is nu in balbezit. Bellocq haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Miranda 60%, F.B.C. CAN BOYS 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Miranda - F.B.C. CAN BOYS 1:1

51e minuut.
Peterson met een sublieme pass. Xudatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudatov probeert naar een medespeler te passen. del Bosque rent richting de bal. del Bosque schiet op doel. Petruninas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruotsi is nu in balbezit. Ruotsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - F.B.C. CAN BOYS 1:2

52e minuut.
Xudatov is nu in balbezit. Xudatov met een sublieme pass. Peterson speelt de bal door. Ruotsi rent richting de bal. Ruotsi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - F.B.C. CAN BOYS 1:3

53e minuut.
Hermann probeert naar een medespeler te passen. Melgar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruotsi. Ruotsi krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Hopp is nu in balbezit. Vukanović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukanović passt de bal in één keer door. Melgar is nu in balbezit. Melgar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Prado komt het veld opgelopen. Pineda komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Graña met de inworp. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterson maakt een afschuwelijke overtreding. Peterson krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Alvarez is nu in balbezit. Cicerone speelt de bal door. Bellocq is nu in balbezit. Bellocq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - F.B.C. CAN BOYS 2:3

88e minuut.
Bellocq kopt de bal weg. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda begaat een overtreding. Pineda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Miranda 51%, F.B.C. CAN BOYS 49%.
F.C.Miranda - F.B.C. CAN BOYS 2:3