Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sentinels UNAC F.C.
Normal Tactiek ACERO
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 36.3
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


14e minuut.
Muńoz rent richting de bal. Daar is Muńoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muńoz speelt de bal door. Zampardo is nu in balbezit. Zampardo haalt uit met een fantastische trap. Barrantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Fenech rent richting de bal. Fenech geeft de bal voor. Klungelig pakt Chenggui de bal. Zampardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampardo schiet op doel. Barrantes bokst de bal weg.

23e minuut.
Muńoz rent richting de bal. Muńoz geeft de bal voor. Zampardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampardo schiet op doel. Barrantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentinels - UNAC F.C. 1:0

25e minuut.
Fenech is nu in balbezit. Fenech geeft de bal voor. Zampardo rent richting de bal. Zampardo haalt uit met een fantastische trap. Barrantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentinels - UNAC F.C. 2:0

31e minuut.
Fenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech geeft een lange en hoge pass. Zampardo is nu in balbezit. Zampardo draait met de bal, schiet en ... Barrantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentinels - UNAC F.C. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sentinels 31%, UNAC F.C. 69%.
Sentinels - UNAC F.C. 3:0

50e minuut.
Zampardo geeft de bal voor. Fenech is nu in balbezit. Fenech geeft een hoge lob. Chenggui kopt de bal weg. Mejía geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Muńoz de bal. Muńoz geeft een lange en hoge pass. Zampardo is nu in balbezit. Zampardo haalt uit met een fantastische trap. Barrantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

61e minuut.
Fenech geeft de bal voor. Chenggui heeft problemen om de bal te vangen. Zampardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampardo schiet op doel. Barrantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentinels - UNAC F.C. 4:0

63e minuut.
Specogna met een sublieme pass. Klungelig pakt Muńoz de bal. Muńoz geeft de bal voor. Zampardo heeft problemen om de bal te vangen. Zampardo haalt uit met een fantastische trap. Barrantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Mejía onderschept slim de pass. Mejía met een sublieme pass. Zampardo rent richting de bal. Zampardo draait met de bal, schiet en ... Barrantes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentinels - UNAC F.C. 5:0

68e minuut.
Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan verovert de bal door een tackle van achteren. Specogna probeert naar een medespeler te passen. Muńoz rent richting de bal. Muńoz geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Zampardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentinels - UNAC F.C. 6:0

71e minuut.
Mejía speelt de bal door. Specogna met een sublieme pass. Chenggui onderschept slim de pass. Muńoz rent richting de bal. Muńoz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sentinels 30%, UNAC F.C. 70%.
Sentinels - UNAC F.C. 6:0