Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:22
  • Competitiewedstrijd: Primera División
  • Stadion: La Base
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 40000
Team Locuaz Goleo FC
En7renandO Tactiek Perú
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.4 gemiddelde waardering 64.8
formidable Schieten outstanding
formidable Passen very good
formidable Verdedigen incredible


4e minuut.
Dalipagić probeert naar een medespeler te passen. Ruiz rent richting de bal. van den Pol begaat een overtreding. Ruiz raakt geblesseerd tijdens het duel. Dalipagić wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Radin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rivarola is nu in balbezit. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz schiet op doel. Chita probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cebolinha met een sublieme pass. Bortolus bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez begaat een overtreding. Martínez krijgt een gele kaart.

16e minuut.
van den Pol is nu in balbezit. Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz passt de bal in één keer door. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Čaks geeft de bal voor. Inworp. Borrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Dalipagić de bal. Dalipagić met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowal rent richting de bal. Dalipagić probeert naar een medespeler te passen. Ruiz rent richting de bal. Ruiz schiet op doel. Chita bokst de bal weg.

20e minuut.
Glavić met een snelle inworp. Dalipagić is nu in balbezit. Dalipagić met een sublieme pass. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Garcés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čaks met een snelle inworp. Cheba is nu in balbezit. Cheba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Borrero met een snelle inworp. Dalipagić speelt de bal door. Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz draait met de bal, schiet en ... Chita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Frej geeft de bal voor. Inworp. Čaks met een snelle inworp. Cheba rent richting de bal. Cheba draait met de bal, schiet en ... Györe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Bortolus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortolus geeft een hoge lob. Klungelig pakt Radin de bal. Radin schiet op doel. Györe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Cheba de bal. Löwe verovert de bal door een tackle van achteren. Čaks onderschept slim de pass. Cheba rent richting de bal. Cheba schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Čaks raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iznaga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 52%, Goleo FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Locuaz - Goleo FC 0:0

46e minuut.
Martínez speelt de bal door. Glavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavić passt de bal in één keer door. Ruiz rent richting de bal. Ruiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Daar is Radin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frej is nu in balbezit. Radin begaat een overtreding. Radin krijgt een gele kaart. Frej raakt geblesseerd tijdens het duel. Nicolaie met een snel genomen vrije trap. Ruiz rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Polok ... Strafschop! Polok krijgt een gele kaart. Ruiz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruiz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Chita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Goleo FC 1:0

51e minuut.
Mizia onderschept slim de pass. Mizia passt de bal met de wreef. Bortolus probeert naar een medespeler te passen. Radin is nu in balbezit. Radin haalt uit met een fantastische trap. Györe bokst de bal weg.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glavić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dalipagić met een sublieme pass. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Dalipagić met een sublieme pass. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Pol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruiz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dalipagić wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dalipagić rent richting de bal. Dalipagić passt de bal in één keer door. Ruiz rent richting de bal. Ruiz draait met de bal, schiet en ... van den Pol probeert de bal aan de voet te houden. Chita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Bortolus passt de bal met de wreef. Borrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizia onderschept slim de pass. Mizia geeft een lange en hoge pass. Cheba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Nicolaie geeft een lange en hoge pass. Ruiz controleert de bal met de borst. Dalipagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola rent richting de bal. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Dalipagić rent richting de bal. Dalipagić passt de bal met de wreef. Polok rent richting de bal. Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Radin passt de bal in één keer door. Bortolus is nu in balbezit. Bortolus geeft een lange en hoge pass. Radin is nu in balbezit. Radin schiet op doel. Györe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalipagić verovert de bal door een tackle van achteren. Dalipagić probeert naar een medespeler te passen. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Glavić speelt de bal door. Dalipagić probeert naar een medespeler te passen. Rivarola rent richting de bal. Rivarola schiet op doel. Chita probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mizia is nu in balbezit. Mizia geeft een lange en hoge pass. Daar is Löwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Inworp. Mizia met de inworp. Bortolus is nu in balbezit. Bortolus geeft de bal voor. Cheba springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kowal onderschept slim de pass. van den Pol is nu in balbezit. Rivarola onderschept slim de pass. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. Chita probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 41%, Goleo FC 59%.
Team Locuaz - Goleo FC 1:0