Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KREMAS DEL PER=(U)= F.C.Miranda
COPA PERU Tactiek CP
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
67.7 gemiddelde waardering 66.1
uitmuntend Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Łobodzki geeft de bal voor. Palacios kopt de bal weg. Guendouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guendouz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KREMAS DEL PER=(U)= - F.C.Miranda 1:0

7e minuut.
Hermann rent richting de bal. Aguilar rent richting de bal. Aguilar passt de bal in één keer door. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar haalt uit met een fantastische trap. Mesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Łobodzki geeft een hoge lob. Lindão met een sublieme pass. Aguilar rent richting de bal. Aguilar geeft de bal voor. Hermann springt en kopt de bal. Mesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Lindão verovert de bal door een tackle van achteren. Lindão geeft een lange en hoge pass. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar draait met de bal, schiet en ... Mesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Bellocq probeert de bal aan de voet te houden. Łobodzki geeft een hoge lob. Lindão kopt de bal weg. Klungelig pakt Marshall de bal. Marshall geeft een lange en hoge pass. Inesh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Alarco kopt de bal weg. Guendouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios rent richting de bal. Guendouz is nu in balbezit. Guendouz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KREMAS DEL PER=(U)= - F.C.Miranda 2:0

32e minuut.
Alarco onderschept slim de pass. Guendouz rent richting de bal. Zappale verovert de bal door een tackle van achteren. Alarco verovert de bal door een tackle van achteren. Alarco draait met de bal, schiet en ... Inesh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar rent richting de bal. Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Mesa speelt de bal door. Palacios kopt de bal weg. Iturrizaga rent richting de bal. Iturrizaga schiet op doel. Inesh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KREMAS DEL PER=(U)= 55%, F.C.Miranda 45%.
KREMAS DEL PER=(U)= - F.C.Miranda 2:0

52e minuut.
Franczak kopt de bal weg. Zappale probeert naar een medespeler te passen. Wagenfuhr geeft de bal voor. Guendouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guendouz haalt uit met een fantastische trap. Inesh bokst de bal weg.

55e minuut.
Guendouz rent richting de bal. Guendouz passt de bal met de wreef. Iturrizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarco is nu in balbezit. Alarco draait met de bal, schiet en ... Inesh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Franczak geeft een lange en hoge pass. Zeman kopt de bal weg. Wagenfuhr geeft de bal voor. Guendouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guendouz haalt uit met een fantastische trap. Inesh bokst de bal weg.

76e minuut.
Lindão geeft een lange en hoge pass. Łobodzki kopt de bal weg. Iturrizaga met een sublieme pass. Alarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Łobodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellocq verovert de bal door een tackle van achteren. Bellocq passt de bal zonder na te denken. Hermann is nu in balbezit. Hermann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KREMAS DEL PER=(U)= - F.C.Miranda 2:1

80e minuut.
Cicerone probeert naar een medespeler te passen. Vukanović is nu in balbezit. Vukanović passt de bal zonder na te denken. Melgar is nu in balbezit. Melgar haalt uit met een fantastische trap. Mesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Iturrizaga met een sublieme pass. Alarco is nu in balbezit. Klungelig pakt Alarco de bal. Alarco draait met de bal, schiet en ... Inesh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KREMAS DEL PER=(U)= - F.C.Miranda 3:1

90e minuut.
Aguilar passt de bal met de wreef. Melgar rent richting de bal. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar geeft de bal voor. Bellocq springt en kopt de bal. Mesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hermann is nu in balbezit. Hermann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KREMAS DEL PER=(U)= - F.C.Miranda 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KREMAS DEL PER=(U)= 47%, F.C.Miranda 53%.
KREMAS DEL PER=(U)= - F.C.Miranda 3:2