Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sentinels Goleo FC
Normal Tactiek Perú
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 64.1
very good Schieten outstanding
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Frăţilă probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radin rent richting de bal. Radin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mizia met een sublieme pass. Bortolus rent richting de bal. Bortolus geeft een lange en hoge pass. Daar is Cheba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheba haalt uit met een fantastische trap. Borda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Mizia geeft een hoge lob. Radin kopt de bal weg. Cheba rent richting de bal. Cheba schiet op doel. Borda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentinels - Goleo FC 0:1

17e minuut.
Specogna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha verovert de bal door een tackle van achteren. Cebolinha speelt de bal door. Daar is Radin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cheba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheba met een sublieme pass. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin draait met de bal, schiet en ... Borda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Mejía is nu in balbezit. Mejía passt de bal met de wreef. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin verovert de bal door een tackle van achteren. Radin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bortolus speelt de bal door. Mizia speelt de bal door. Radin is nu in balbezit. Radin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sentinels - Goleo FC 0:2

27e minuut.
Saini controleert de bal met de borst. Mizia rent richting de bal. Saini rent richting de bal. Saini geeft de bal voor. Cheba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Carreño geeft de bal voor. Daar is Radin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radin passt de bal zonder na te denken. Cheba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Mejía verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía met een sublieme pass. Specogna rent richting de bal. Specogna geeft een hoge lob. Zampardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Colţan passt de bal in één keer door. Fenech rent richting de bal. Fenech geeft de bal voor. Zampardo springt en kopt de bal. Chita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mejía rent richting de bal. Carreño verovert de bal door een tackle van achteren. Carreño geeft een hoge lob. Radin rent richting de bal. Radin draait met de bal, schiet en ... Borda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mizia kopt de bal weg. Bortolus is nu in balbezit. Bortolus passt de bal in één keer door. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cheba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Saini maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

45e minuut.
Bortolus rent richting de bal. Bortolus geeft de bal voor. Radin is nu in balbezit. Radin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sentinels - Goleo FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sentinels 57%, Goleo FC 43%.
Sentinels - Goleo FC 0:3

48e minuut.
Mizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizia passt de bal met de wreef. Nebegleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin onderschept slim de pass. Radin schiet op doel. Borda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentinels - Goleo FC 0:4

50e minuut.
Cebolinha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cebolinha krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Cebolinha verovert de bal door een tackle van achteren. Cebolinha speelt de bal door. Bortolus speelt de bal door. Cheba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bortolus rent richting de bal. Bortolus passt de bal zonder na te denken. Radin is nu in balbezit. Radin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sentinels - Goleo FC 0:5

62e minuut.
Saini is nu in balbezit. Saini passt de bal met de wreef. Radin rent richting de bal. Radin schiet op doel. Borda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech verovert de bal door een tackle van achteren. Fenech geeft een lange en hoge pass. Zampardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sentinels - Goleo FC 1:5

66e minuut.
Mizia met een sublieme pass. Venugopal rent richting de bal. Bortolus onderschept slim de pass. Cheba is nu in balbezit. Cheba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok geeft een hoge lob. Inworp. Muńoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mejía geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Saini bereikt de bal nog maar net als eerste. Saini passt de bal zonder na te denken. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Venugopal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bortolus met een snelle inworp. Cheba is nu in balbezit. Cheba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Radin heeft problemen om de bal te vangen. Nebegleras onderschept slim de pass. Nebegleras geeft een hoge lob. Zampardo is nu in balbezit. Zampardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Radin onderschept slim de pass. Radin probeert naar een medespeler te passen. Frăţilă verovert de bal door een tackle van achteren. Cheba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheba schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Borda met een harde bal richting middenveld. Bortolus geeft de bal voor. Daar is Frăţilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheba rent richting de bal. Cheba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sentinels - Goleo FC 1:6

88e minuut.
Zampardo rent richting de bal. Polok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zampardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Mejía legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Chita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentinels - Goleo FC 2:6

90e minuut.
Cebolinha probeert naar een medespeler te passen. Mizia met een sublieme pass. Saini met een sublieme pass. Radin controleert de bal met de borst. Radin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sentinels - Goleo FC 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sentinels 57%, Goleo FC 43%.
Sentinels - Goleo FC 2:7