Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Cristal -- Peru UNAC F.C.
New CCU_td_1.6 Tactiek ACERO
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 1
65.6 gemiddelde waardering 62.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen very good


9e minuut.
Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Cervantes geeft de bal voor. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma haalt uit met een fantastische trap. Santapakka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - UNAC F.C. 0:1

18e minuut.
Stelea verovert de bal door een tackle van achteren. Stelea passt de bal in één keer door. Daar is Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - UNAC F.C. 0:2

26e minuut.
Inworp. Chop met de inworp. Roldán speelt de bal door. Gallegos verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez geeft de bal voor. Santapakka bokst de bal weg. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma onderschept slim de pass. Palma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - UNAC F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 46%, UNAC F.C. 54%.
Sporting Cristal -- Peru - UNAC F.C. 0:3

46e minuut.
Di Pietro komt het veld opgelopen. Domuś komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Domuś rent richting de bal. Burga onderschept slim de pass. Mulanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietro onderschept slim de pass. Di Pietro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - UNAC F.C. 1:3

52e minuut.
Oleksy passt de bal in één keer door. Domuś rent richting de bal. Butilă maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Butilă moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Butilă schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

60e minuut.
Inworp. Ramírez met een snelle inworp. Grnčarov probeert naar een medespeler te passen. Ramírez geeft de bal voor. Domuś maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui geeft een lange en hoge pass. Oleksy kopt de bal weg. Domuś rent richting de bal. Domuś draait met de bal, schiet en ... Mulanovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Gallegos onderschept slim de pass. Valdez rent richting de bal. Valdez passt de bal zonder na te denken. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Inworp. Valdez met de inworp. Roldán is nu in balbezit. Roldán geeft een hoge lob. Palma maakt een snoekduik en kopt de bal. Santapakka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Oleksy speelt de bal door. Grnčarov probeert de bal aan de voet te houden. Ramírez speelt de bal door. Di Pietro rent richting de bal. Di Pietro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ramírez passt de bal met de wreef. Grnčarov is nu in balbezit. Grnčarov geeft de bal voor. Domuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Domuś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Di Pietro is nu in balbezit. Di Pietro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Domuś rent richting de bal. Domuś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Arresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arresti geeft een hoge lob. Burga onderschept slim de pass. Domuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Domuś schiet op doel. Mulanovich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Di Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 36%, UNAC F.C. 64%.
Sporting Cristal -- Peru - UNAC F.C. 1:3