Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza lima corazon 73 Sentinels
nuevo Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65.9 gemiddelde waardering 51.6
formidable Schieten solid
excellent Passen very good
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Siewierski passt de bal zonder na te denken. Bęś speelt de bal door. Bolton speelt de bal door. Yücetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetürk schiet op doel. Borda bokst de bal weg.

6e minuut.
Bolton probeert naar een medespeler te passen. Daar is Siewierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siewierski speelt de bal door. Yücetürk rent richting de bal. Yücetürk draait met de bal, schiet en ... Borda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza lima corazon 73 - Sentinels 1:0

10e minuut.
Bolton met een sublieme pass. Shultis is nu in balbezit. Nebegleras is nu in balbezit. Shultis verovert de bal door een tackle van achteren. Shultis haalt uit met een fantastische trap. Borda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza lima corazon 73 - Sentinels 2:0

13e minuut.
Venugopal verovert de bal door een tackle van achteren. Venugopal geeft de bal voor. Zampardo is nu in balbezit. Zampardo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza lima corazon 73 - Sentinels 2:1

15e minuut.
Bolton geeft de bal voor. Daar is Regulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regulewicz geeft een lange en hoge pass. Yücetürk is nu in balbezit. Yücetürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza lima corazon 73 - Sentinels 3:1

18e minuut.
Alva verovert de bal door een tackle van achteren. Alva speelt de bal door. Siewierski probeert naar een medespeler te passen. Shultis bereikt de bal nog maar net als eerste. Shultis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Borda met een harde bal richting middenveld. Mejía kopt de bal weg. Zampardo rent richting de bal. Zampardo draait met de bal, schiet en ... Roverano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Mejía onderschept slim de pass. Mejía geeft een lange en hoge pass. Alcalá rent richting de bal. Zampardo onderschept slim de pass. Zampardo draait met de bal, schiet en ... Roverano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Bolton rent richting de bal. Shultis is nu in balbezit. Nebegleras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nebegleras krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Muńoz rent richting de bal. Muńoz speelt de bal door. Mejía met een sublieme pass. Colţan is nu in balbezit. Colţan haalt uit met een fantastische trap. Roverano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Rząsa onderschept slim de pass. Rząsa passt de bal in één keer door. Shultis bereikt de bal nog maar net als eerste. Shultis schiet op doel. Borda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza lima corazon 73 - Sentinels 4:1

44e minuut.
Colţan met een sublieme pass. Mejía rent richting de bal. Mejía geeft een hoge lob. Zampardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza lima corazon 73 - Sentinels 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza lima corazon 73 44%, Sentinels 56%.
Alianza lima corazon 73 - Sentinels 4:2

47e minuut.
Yücetürk rent richting de bal. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton probeert naar een medespeler te passen. Yücetürk rent richting de bal. Yücetürk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Shultis is nu in balbezit. Nebegleras is nu in balbezit. Yücetürk verovert de bal door een tackle van achteren. Shultis bereikt de bal nog maar net als eerste. Shultis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton passt de bal zonder na te denken. Yücetürk is nu in balbezit. Yücetürk draait met de bal, schiet en ... Borda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza lima corazon 73 - Sentinels 5:2

60e minuut.
Frăţilă is nu in balbezit. Venugopal rent richting de bal. Venugopal geeft de bal voor. Muńoz rent richting de bal. Muńoz draait met de bal, schiet en ... Paal!

68e minuut.
Fenech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mejía is nu in balbezit. Mejía geeft een lange en hoge pass. Muńoz rent richting de bal. Muńoz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ekmekçiler rent richting de bal. Alcalá is nu in balbezit. Ekmekçiler geeft een hoge lob. Yücetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetürk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski passt de bal in één keer door. Yücetürk rent richting de bal. Yücetürk schiet op doel. Borda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza lima corazon 73 - Sentinels 6:2

82e minuut.
Alva bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski geeft een hoge lob. Yücetürk kopt de bal weg. Borda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza lima corazon 73 - Sentinels 7:2

87e minuut.
Muńoz geeft een lange en hoge pass. Bęś speelt de bal door. Nebegleras geeft de bal voor. Klungelig pakt Mejía de bal. Mejía schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza lima corazon 73 43%, Sentinels 57%.
Alianza lima corazon 73 - Sentinels 7:2