Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 01:22
  • Competitiewedstrijd: Primera División
  • Stadion: La Base
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24274
Team Locuaz F.C.Miranda
En7renandO Tactiek CP
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.1 gemiddelde waardering 65.1
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Cicerone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicerone speelt de bal door. Bellocq is nu in balbezit. Bellocq schiet op doel. Györe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - F.C.Miranda 0:1

3e minuut.
Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Cicerone verovert de bal door een tackle van achteren. Cicerone speelt de bal door. Hermann rent richting de bal. Hermann schiet op doel. Györe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Aguilar kopt de bal weg. Vukanović speelt de bal door. Bellocq is nu in balbezit. Bellocq schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Dalipagić verovert de bal door een tackle van achteren. Dalipagić passt de bal met de wreef. Sanz rent richting de bal. Sanz draait met de bal, schiet en ... Inesh probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Inworp. Shaogong met een snelle inworp. Wybicki speelt de bal door. Sanz rent richting de bal. Sanz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bellocq is nu in balbezit. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie geeft een lange en hoge pass. Isnardi controleert de bal met de borst. Isnardi schiet op doel. Inesh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Melgar kopt de bal weg. Cicerone speelt de bal door. Bellocq is nu in balbezit. Cicerone geeft een lange en hoge pass. Melgar maakt een snoekduik en kopt de bal. Györe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 56%, F.C.Miranda 44%.
Team Locuaz - F.C.Miranda 0:1

46e minuut.
Rivarola komt het veld opgelopen. Glavić komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Zappale verovert de bal door een tackle van achteren. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappale schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zappale krijgt een gele kaart. Rivarola raakt geblesseerd tijdens het duel. Rivarola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Shaogong is nu in balbezit. Shaogong passt de bal in één keer door. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola schiet op doel. Inesh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Locuaz - F.C.Miranda 1:1

62e minuut.
Verboven geeft de bal voor. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez rent richting de bal. Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Melgar draait met de bal, schiet en ... Györe bokst de bal weg. Hermann rent richting de bal. Hermann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - F.C.Miranda 1:2

68e minuut.
Zeman geeft de bal voor. Hermann kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Garcés de bal onder controle te krijgen. Bellocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellocq schiet op doel. Györe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Martínez onderschept slim de pass. Melgar probeert de bal aan de voet te houden. Hermann is nu in balbezit. Hermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - F.C.Miranda 1:3

71e minuut.
Vukanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukanović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bellocq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellocq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - F.C.Miranda 1:4

80e minuut.
Martínez speelt de bal door. Cicerone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicerone geeft de bal voor. Hermann is nu in balbezit. Hermann schiet op doel. Györe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Nicolaie verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aguilar neemt de hoekschop. Daar is Melgar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melgar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 61%, F.C.Miranda 39%.
Team Locuaz - F.C.Miranda 1:4