Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drinkteam Real Alianza F.C.
433 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 48.1
goed Schieten solide
matig Passen goed
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Murawa onderschept slim de pass. Murawa met een sublieme pass. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará draait met de bal, schiet en ... Clavijo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drinkteam - Real Alianza F.C. 0:1

8e minuut.
Bałuszyński rent richting de bal. Bałuszyński passt de bal in één keer door. Torsvik heeft problemen om de bal te vangen. Torsvik passt de bal met de wreef. Sinclair rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drinkteam - Real Alianza F.C. 1:1

9e minuut.
St Clair is nu in balbezit. Ilios verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Murawa rent richting de bal. Torsvik onderschept slim de pass. Barrantes rent richting de bal. Torsvik verovert de bal door een tackle van achteren. Torsvik haalt uit met een fantastische trap. Dunlop bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Drinkteam - Real Alianza F.C. 2:1

14e minuut.
Murawa kopt de bal weg. Pezzali is nu in balbezit. Pezzali passt de bal met de wreef. Ilios kan de bal niet met de borst controleren. Ilios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Maraver verovert de bal door een tackle van achteren. Maraver geeft een lange en hoge pass. Ilios kopt de bal weg. Daar is Ceará, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceará haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drinkteam - Real Alianza F.C. 2:2

22e minuut.
Murawa geeft een lange en hoge pass. Dorado heeft problemen om de bal te vangen. Barzola is nu in balbezit. Millafilu onderschept slim de pass. Millafilu geeft een lange en hoge pass. Clavijo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Ceará is nu in balbezit. Ilios rent richting de bal. Ceará rent richting de bal. Ilios is nu in balbezit. Ilios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drinkteam - Real Alianza F.C. 2:3

32e minuut.
Khitry onderschept slim de pass. Khitry met een sublieme pass. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará draait met de bal, schiet en ... Clavijo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drinkteam - Real Alianza F.C. 2:4

39e minuut.
Doeltrap. Clavijo trapt de bal weg. Khitry kopt de bal weg. Ilios bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drinkteam - Real Alianza F.C. 2:5

44e minuut.
Ilios heeft problemen om de bal te vangen. Ilios passt de bal in één keer door. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilios rent richting de bal. Ilios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drinkteam 73%, Real Alianza F.C. 27%.
Drinkteam - Real Alianza F.C. 2:5

46e minuut.
Lamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrantes onderschept slim de pass. Barrantes probeert naar een medespeler te passen. Ceará is nu in balbezit. Ceará draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ilios is nu in balbezit. Clavijo speelt de bal door. Khitry kopt de bal weg. Ilios is nu in balbezit. Ilios haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ceará is nu in balbezit. Ceará draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drinkteam - Real Alianza F.C. 2:6

54e minuut.
Doeltrap. Clavijo trapt de bal weg. Khitry kopt de bal weg. Ilios bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilios schiet op doel. Clavijo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Drinkteam - Real Alianza F.C. 2:7

56e minuut.
Millafilu onderschept slim de pass. Millafilu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pardo de bal. Ilios is nu in balbezit. Ilios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Obersberger geeft de bal voor. Ilios kopt de bal weg. Daar is Ceará, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceará haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pardo geeft een hoge lob. Inworp. Khitry met een snelle inworp. Ilios bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilios geeft een lange en hoge pass. Clavijo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ceará maakt een snoekduik en kopt de bal. Clavijo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drinkteam - Real Alianza F.C. 2:8

67e minuut.
Millafilu is nu in balbezit. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará passt de bal zonder na te denken. Pezzali rent richting de bal. Pezzali haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Clavijo met een sublieme pass. St Clair is nu in balbezit. St Clair probeert naar een medespeler te passen. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ceará passt de bal zonder na te denken. Ilios is nu in balbezit. Daar is Khitry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilios rent richting de bal. Ilios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Maraver verovert de bal door een tackle van achteren. Maraver geeft een hoge lob. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drinkteam - Real Alianza F.C. 2:9

78e minuut.
Barrantes passt de bal met de wreef. Pezzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzali passt de bal zonder na te denken. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Khitry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilios rent richting de bal. Ilios speelt de bal door. Pezzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzali schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ilios rent richting de bal. Ilios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drinkteam - Real Alianza F.C. 2:10

82e minuut.
Pezzali bereikt de bal nog maar net als eerste. St Clair bereikt de bal nog maar net als eerste. St Clair passt de bal in één keer door. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Dorado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pezzali is nu in balbezit. Pezzali probeert naar een medespeler te passen. Ceará rent richting de bal. Ceará draait met de bal, schiet en ... Clavijo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ilios bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drinkteam - Real Alianza F.C. 2:11

84e minuut.
Millafilu passt de bal met de wreef. Ilios is nu in balbezit. Ilios passt de bal met de wreef. Ceará rent richting de bal. Ceará schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drinkteam - Real Alianza F.C. 2:12

87e minuut.
Pezzali kopt de bal weg. Ceará probeert de bal aan de voet te houden. Millafilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará rent richting de bal. Ceará schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drinkteam 65%, Real Alianza F.C. 35%.
Drinkteam - Real Alianza F.C. 2:12