Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAKALU FC Fantomas FBC
MAKALU Tactiek cuatrodos
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 47.3
goed Schieten matig
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Pantoja passt de bal met de wreef. Trvaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vallesteros krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Battilana met een sublieme pass. Vorteil rent richting de bal. Vorteil met een sublieme pass. Trvaj rent richting de bal. Trvaj haalt uit met een fantastische trap. Menotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Menotti probeert naar een medespeler te passen. Tveter is nu in balbezit. Tveter geeft een hoge lob. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja haalt uit met een fantastische trap. Menotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Molina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar geeft een hoge lob. Agostinacchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Agostinacchio draait met de bal, schiet en ... Narfason bokst de bal weg.

12e minuut.
Klungelig pakt Biler de bal. Trvaj rent richting de bal. Trvaj passt de bal in één keer door. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja schiet op doel. Menotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar passt de bal met de wreef. Agostinacchio heeft problemen om de bal te vangen. Agostinacchio haalt uit met een fantastische trap. Dragoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vallesteros passt de bal in één keer door. Alcázar rent richting de bal. Alcázar passt de bal in één keer door. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Narfason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tveter onderschept slim de pass. Tveter geeft een hoge lob. Molina is nu in balbezit. Molina geeft een lange en hoge pass. Narfason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Molina passt de bal in één keer door. Daar is Alcázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcázar geeft een lange en hoge pass. Chocano geeft de bal voor. Klungelig pakt Verbeke de bal. Narfason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAKALU FC 50%, Fantomas FBC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MAKALU FC - Fantomas FBC 0:0

87e minuut.
Częścik bereikt de bal nog maar net als eerste. Częścik geeft een lange en hoge pass. Daar is Trvaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trvaj haalt uit met een fantastische trap. Menotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MAKALU FC - Fantomas FBC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAKALU FC 45%, Fantomas FBC 55%.
MAKALU FC - Fantomas FBC 1:0