Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADDT La Academia del Peru
442_adv Tactiek Ofensiva Juvenil
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.4 gemiddelde waardering 56.5
outstanding Schieten formidable
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Tekelenburg onderschept slim de pass. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala passt de bal zonder na te denken. Cachay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachay schiet op doel. Cuypers bokst de bal weg.

10e minuut.
Wars geeft een hoge lob. Bănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Raden legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bănică is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bănică neemt de penalty, wat een uithaal! Pashaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Reimar is nu in balbezit. Reimar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - La Academia del Peru 0:1

13e minuut.
Muñiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz Fernández passt de bal met de wreef. Bănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănică draait met de bal, schiet en ... Pashaev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - La Academia del Peru 0:2

21e minuut.
Kubínek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alptemür is nu in balbezit. Tekelenburg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tekelenburg krijgt een gele kaart. Alptemür is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cachay legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - La Academia del Peru 1:2

30e minuut.
Neuman kopt de bal weg. Alptemür rent richting de bal. Alptemür geeft een hoge lob. Cachay springt en kopt de bal. Cuypers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ADDT - La Academia del Peru 2:2

36e minuut.
Zavala probeert naar een medespeler te passen. Cachay rent richting de bal. Alptemür is nu in balbezit. Alptemür draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - La Academia del Peru 3:2

37e minuut.
Urben is nu in balbezit. Muñiz Fernández rent richting de bal. Muñiz Fernández passt de bal met de wreef. Urben is nu in balbezit. Urben draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Montero geeft de bal voor. Tekelenburg speelt de bal door. Reimar met een sublieme pass. Bănică is nu in balbezit. Bănică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADDT 51%, La Academia del Peru 49%.
ADDT - La Academia del Peru 3:2

53e minuut.
Alptemür kopt de bal weg. Daar is Neuman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gligić rent richting de bal. Cachay onderschept slim de pass. Cachay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Nos probeert naar een medespeler te passen. Kubínek met een sublieme pass. Alptemür is nu in balbezit. Cachay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Kubínek is nu in balbezit. Kubínek passt de bal zonder na te denken. Cachay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachay haalt uit met een fantastische trap. Cuypers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - La Academia del Peru 4:2

74e minuut.
Zavala is nu in balbezit. Cachay bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala probeert naar een medespeler te passen. Alptemür rent richting de bal. Alptemür schiet op doel. Cuypers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Nos is nu in balbezit. Nos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Neuman de bal. Cachay is nu in balbezit. Cachay haalt uit met een fantastische trap. Cuypers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Nos met de inworp. Reimar heeft problemen om de bal te vangen. Reimar geeft de bal voor. Bănică rent richting de bal. Bănică draait met de bal, schiet en ... Pashaev bokst de bal weg. Paal!

86e minuut.
Carfora is nu in balbezit. Urben onderschept slim de pass. Bănică rent richting de bal. Bănică draait met de bal, schiet en ... Pashaev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - La Academia del Peru 4:3

90e minuut.
Bănică is nu in balbezit. Montero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bănică raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bănică neemt zijn aanloop. Pashaev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADDT 51%, La Academia del Peru 49%.
ADDT - La Academia del Peru 4:3