Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Originales Goleadores ADDT
BOT Tactiek 442_adv
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 59
solid Schieten outstanding
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Aguilar passt de bal in één keer door. Cachay is nu in balbezit. Arévalo met een sublieme pass. Nos geeft een hoge lob. Alptemür maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Carfora rent richting de bal. Carfora geeft een hoge lob. Gonzales kopt de bal weg. Cachay rent richting de bal. Cachay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür schiet op doel. Medojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - ADDT 0:1

25e minuut.
Doeltrap. Carfora trapt de bal weg van het doel. Alptemür speelt de bal door. Cachay kan de bal niet met de borst controleren. Cachay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Nos verovert de bal door een tackle van achteren. Nos geeft de bal voor. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür haalt uit met een fantastische trap. Medojević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - ADDT 0:2

30e minuut.
Andere verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nos neemt de hoekschop. Cachay maakt een snoekduik en kopt de bal. Medojević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - ADDT 0:3

36e minuut.
Raden geeft een hoge lob. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodallega begaat een overtreding. Rodallega krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Cachay bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuzzelli rent richting de bal. Alptemür is nu in balbezit. Alptemür haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - ADDT 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Originales Goleadores 52%, ADDT 48%.
Los Originales Goleadores - ADDT 0:4

46e minuut.
Uribe komt het veld opgelopen. Barnaba komt het veld opgelopen. Toró komt het veld opgelopen. Varela komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Gonzales probeert naar een medespeler te passen. Nos met een sublieme pass. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachay rent richting de bal. Cachay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Cachay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachay passt de bal zonder na te denken. Daar is Alptemür, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alptemür schiet op doel. Medojević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - ADDT 0:5

61e minuut.
Arévalo geeft een lange en hoge pass. Törmäkangas rent richting de bal. Törmäkangas geeft de bal voor. Alptemür is nu in balbezit. Alptemür schiet op doel. Medojević bokst de bal weg. Daar is Arévalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Doeltrap. Bartra komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Iannuzzelli onderschept slim de pass. Alptemür is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iannuzzelli. Alptemür is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Montero is nu in balbezit. Montero passt de bal met de wreef. Nos speelt de bal door. Alptemür is nu in balbezit. Alptemür schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - ADDT 0:6

74e minuut.
Mallek geeft een lange en hoge pass. Ramírez kopt de bal weg. Benites probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vallas de bal. Vallas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Montero speelt de bal door. Klungelig pakt Nos de bal. Nos passt de bal zonder na te denken. Alptemür is nu in balbezit. Alptemür schiet op doel. Bartra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Originales Goleadores 63%, ADDT 37%.
Los Originales Goleadores - ADDT 0:6