Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Alianza F.C. MAKALU FC
442 Tactiek MAKALU
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 42.8
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Kocourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdullayev verovert de bal door een tackle van achteren. Abdullayev met een sublieme pass. Reszeli Soós rent richting de bal. Reszeli Soós haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Daar is Nahapetyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocourek is nu in balbezit. Kocourek probeert naar een medespeler te passen. Ragaman rent richting de bal. Ragaman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Subczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Subczyński geeft een hoge lob. Ragaman is nu in balbezit. Ragaman schiet op doel. Narfason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Uskoković is nu in balbezit. Uskoković geeft de bal voor. Nahapetyan rent richting de bal. Kocourek onderschept slim de pass. Kocourek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Uskoković rent richting de bal. Uskoković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ragaman de bal. Ragaman haalt uit met een fantastische trap. Verbeke probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Verbeke kopt de bal weg. Reszeli Soós rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bazylewicz. Bazylewicz krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Reszeli Soós is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Khitry zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ragaman kopt de bal weg. Abdullayev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kocourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocourek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bazylewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kocourek is nu in balbezit. Bazylewicz begaat een overtreding. Kocourek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Reszeli Soós neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Subczyński is nu in balbezit. Subczyński passt de bal met de wreef. Pezzali heeft problemen om de bal te vangen. Pezzali geeft de bal voor. Ragaman krijgt zijn hoofd ertegen. Narfason bokst de bal weg.

41e minuut.
Konok passt de bal in één keer door. Częścik heeft problemen om de bal te vangen. Częścik speelt de bal door. Trvaj is nu in balbezit. Trvaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Alianza F.C. 34%, MAKALU FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Alianza F.C. - MAKALU FC 0:0

69e minuut.
Khitry geeft de bal voor. Uskoković kopt de bal weg. Daar is Ragaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ragaman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Alianza F.C. - MAKALU FC 1:0

72e minuut.
Uskoković rent richting de bal. Vorteil verovert de bal door een tackle van achteren. Konok geeft de bal voor. Trvaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Trvaj schiet op doel. Granados probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Abdullayev is nu in balbezit. Kocourek onderschept slim de pass. Kocourek speelt de bal door. Ragaman is nu in balbezit. Ragaman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Nahapetyan probeert de bal met de borst te controleren. Częścik rent richting de bal. Pezzali begaat een overtreding. Pezzali krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Alianza F.C. 34%, MAKALU FC 66%.
Real Alianza F.C. - MAKALU FC 1:0