Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PPW FC Los Originales Goleadores
[UBW] Tactiek BOT
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
42.5 gemiddelde waardering 62.4
solid Schieten formidable
average Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


19e minuut.
Sobiechowski kopt de bal weg. Andere is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bottini. Bottini krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Andere bereikt de bal nog maar net als eerste. Andere passt de bal met de wreef. Cosoleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosoleto geeft een lange en hoge pass. Cominges maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cominges geeft de bal voor. Thế Lâm heeft problemen om de bal te vangen. Vallas is nu in balbezit. Vallas draait met de bal, schiet en ... Geantă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Los Originales Goleadores 0:1

25e minuut.
Sobiechowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Navoiy de bal. Cominges begaat een overtreding. Cominges krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Iannuzzelli verovert de bal door een tackle van achteren. Iannuzzelli probeert naar een medespeler te passen. Sponis rent richting de bal. Sponis geeft een lange en hoge pass. Vallas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sponis geeft een hoge lob. Cominges maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Thế Lâm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Iannuzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuzzelli met een sublieme pass. Sponis is nu in balbezit. Sponis geeft een lange en hoge pass. Vallas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Vallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra rent richting de bal. Parra passt de bal in één keer door. Vallas rent richting de bal. Vallas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Caletto passt de bal in één keer door. Pique Bernabeu rent richting de bal. Pique Bernabeu passt de bal met de wreef. Navoiy is nu in balbezit. Navoiy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Mallek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallek passt de bal zonder na te denken. Vallas rent richting de bal. Vallas haalt uit met een fantastische trap. Geantă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Kemaoğlu is nu in balbezit. Kemaoğlu met een sublieme pass. Arévalo speelt de bal door. Mallek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallek geeft een lange en hoge pass. Geantă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPW FC 67%, Los Originales Goleadores 33%.
PPW FC - Los Originales Goleadores 0:1

46e minuut.
Silva komt het veld opgelopen. Benites komt het veld opgelopen. Rebolledo komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Mallek speelt de bal door. Silva rent richting de bal. Silva geeft een lange en hoge pass. Navoiy is nu in balbezit. Navoiy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Silva rent richting de bal. Silva geeft een lange en hoge pass. Pique Bernabeu kopt de bal weg. Navoiy rent richting de bal. Navoiy schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Vallas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mallek de bal. Mallek probeert naar een medespeler te passen. Vallas geeft een lange en hoge pass. Cominges krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Cenkov geeft een lange en hoge pass. Silva kopt de bal weg. Thế Lâm probeert de bal met de borst te controleren. Vallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Rebolledo geeft een lange en hoge pass. Benites geeft een hoge lob. Vallas is nu in balbezit. Vallas haalt uit met een fantastische trap. Geantă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Los Originales Goleadores 0:2

60e minuut.
Inworp. Bartra komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Rebolledo passt de bal zonder na te denken. Sponis is nu in balbezit. Sponis probeert naar een medespeler te passen. Cominges rent richting de bal. Cominges schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rebolledo geeft de bal voor. Parra rent richting de bal. Cominges verovert de bal door een tackle van achteren. Cominges geeft een hoge lob. Vallas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Sponis is nu in balbezit. Sponis passt de bal zonder na te denken. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Los Originales Goleadores 0:3

85e minuut.
Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Caletto verovert de bal door een tackle van achteren. Cenkov met een sublieme pass. Sobiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiechowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Bottini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benites geeft de bal voor. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Los Originales Goleadores 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPW FC 64%, Los Originales Goleadores 36%.
PPW FC - Los Originales Goleadores 0:4