Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angelitos FC. La Academia del Peru
Hacker V.3 Tactiek Ofensiva Juvenil
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
46.5 gemiddelde waardering 58.2
average Schieten excellent
adequate Passen very good
solid Verdedigen excellent


13e minuut.
Bănică rent richting de bal. Hamboyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluciński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamboyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reimar komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Reimar rent richting de bal. Reimar passt de bal met de wreef. Bănică is nu in balbezit. Bănică schiet op doel. Wrzosek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - La Academia del Peru 0:1

17e minuut.
Reimar verovert de bal door een tackle van achteren. Reimar passt de bal in één keer door. Muñiz Fernández geeft een hoge lob. Urben is nu in balbezit. Urben haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Maldonado met een sublieme pass. Miosi is nu in balbezit. Muñiz Fernández begaat een overtreding. Muñiz Fernández krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angelitos FC. 54%, La Academia del Peru 46%.
Angelitos FC. - La Academia del Peru 0:1

50e minuut.
Pluciński geeft een lange en hoge pass. Miosi heeft problemen om de bal te vangen. Miosi passt de bal in één keer door. Dalkiewicz rent richting de bal. Dalkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Villarán passt de bal met de wreef. İlkateş met een sublieme pass. Dalkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalkiewicz schiet op doel. Neuman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Reimar de bal. Reimar probeert naar een medespeler te passen. Bănică rent richting de bal. Bănică haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Cuypers maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Urben kopt de bal weg. Bănică is nu in balbezit. Bănică haalt uit met een fantastische trap. Wrzosek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - La Academia del Peru 0:2

80e minuut.
Bănică geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brussolo de bal. Urben bereikt de bal nog maar net als eerste. Urben haalt uit met een fantastische trap. Wrzosek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - La Academia del Peru 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angelitos FC. 55%, La Academia del Peru 45%.
Angelitos FC. - La Academia del Peru 0:3