Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC-aurora Real Alianza F.C.
calla perro 6 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 57.4
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Castillo speelt de bal door. Barrantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrantes geeft een lange en hoge pass. Arnao krijgt zijn hoofd ertegen. Granados werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Real Alianza F.C. 1:0

7e minuut.
Rencāns geeft de bal voor. Răboj rent richting de bal. Răboj geeft de bal voor. Arnao kan de bal niet met de borst controleren. Arnao haalt uit met een fantastische trap. Granados verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kubina rent richting de bal. Kubina geeft de bal voor. Daar is Subczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barrantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrantes haalt uit met een fantastische trap. Granados bokst de bal weg.

20e minuut.
Inworp. Barrantes met de inworp. Kubina is nu in balbezit. Kubina geeft een lange en hoge pass. Arnao springt en kopt de bal. Granados kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kubina is nu in balbezit. Reszeli Soós tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubina raakt geblesseerd tijdens het duel. Pardo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arnao springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Real Alianza F.C. 2:0

27e minuut.
Stella onderschept slim de pass. Pezzali verovert de bal door een tackle van achteren. Pezzali geeft een lange en hoge pass. Ragaman is nu in balbezit. Ragaman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Pardo heeft problemen om de bal te vangen. Uskoković rent richting de bal. Uskoković passt de bal in één keer door. Ragaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragaman haalt uit met een fantastische trap. Šurbatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Khitry kopt de bal weg. Tritten heeft problemen om de bal te vangen. Uskoković is nu in balbezit. Ragaman rent richting de bal. Ragaman haalt uit met een fantastische trap. Šurbatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Touffait kopt de bal weg. Uskoković is nu in balbezit. Kubina begaat een overtreding. Kubina krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Kubina rent richting de bal. Kubina geeft een lange en hoge pass. Daar is Touffait, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnao is nu in balbezit. Arnao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kocourek is nu in balbezit. Gekos onderschept slim de pass. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Arnao rent richting de bal. Arnao draait met de bal, schiet en ... Granados probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arnao rent richting de bal. Arnao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Real Alianza F.C. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC-aurora 40%, Real Alianza F.C. 60%.
AC-aurora - Real Alianza F.C. 3:0

52e minuut.
Ragaman rent richting de bal. Răboj onderschept slim de pass. Răboj geeft een hoge lob. Gandolfo rent richting de bal. Gandolfo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo met een sublieme pass. Arnao is nu in balbezit. Arnao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Real Alianza F.C. 4:0

54e minuut.
Khitry passt de bal in één keer door. Pezzali is nu in balbezit. Pezzali probeert naar een medespeler te passen. Kocourek geeft de bal voor. Ragaman springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Barrantes is nu in balbezit. Barrantes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Acaiaba de bal. Arnao is nu in balbezit. Arnao haalt uit met een fantastische trap. Granados bokst de bal weg.

60e minuut.
Gekos met een sublieme pass. Castillo rent richting de bal. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao schiet op doel. Granados kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Răboj verovert de bal door een tackle van achteren. Răboj geeft een lange en hoge pass. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Real Alianza F.C. 5:0

65e minuut.
Gandolfo kopt de bal weg. Daar is Pezzali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pezzali geeft de bal voor. Ragaman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Real Alianza F.C. 5:1

69e minuut.
Uskoković passt de bal met de wreef. Pezzali is nu in balbezit. Pezzali passt de bal in één keer door. Kocourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocourek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Tritten heeft problemen om de bal te vangen. Khitry bereikt de bal nog maar net als eerste. Khitry passt de bal zonder na te denken. Ragaman is nu in balbezit. Ragaman draait met de bal, schiet en ... Šurbatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Răboj controleert de bal met de borst. Răboj geeft een lange en hoge pass. Ragaman is nu in balbezit. Ragaman heeft problemen om de bal te vangen. Ragaman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ragaman rent richting de bal. Ragaman draait met de bal, schiet en ... Šurbatović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Real Alianza F.C. 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC-aurora 50%, Real Alianza F.C. 50%.
AC-aurora - Real Alianza F.C. 5:2