Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADDT Drinkteam
442_adv Tactiek 433
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
41 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.1 gemiddelde waardering 31.5
uitmuntend Schieten redelijk
goed Passen matig
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Dorado met de inworp. Torsvik is nu in balbezit. Torsvik passt de bal zonder na te denken. Lamas rent richting de bal. Lamas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Doeltrap. Durand trapt de bal weg. Alptemür kopt de bal weg. Montoya is nu in balbezit. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Durand bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Andere geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alptemür springt en kopt de bal. Clavijo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Nos de bal onder controle te krijgen. Andere is nu in balbezit. Andere passt de bal met de wreef. Alptemür rent richting de bal. Alptemür haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Alptemür passt de bal zonder na te denken. Montoya is nu in balbezit. Montoya draait met de bal, schiet en ... Durand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Clavijo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - Drinkteam 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Montoya de bal. Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz passt de bal zonder na te denken. Alptemür rent richting de bal. Alptemür schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montoya heeft problemen om de bal te vangen. Clavijo probeert naar een medespeler te passen. Andere kopt de bal weg. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nos kopt de bal weg. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya is nu in balbezit. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - Drinkteam 2:0

20e minuut.
Andere rent richting de bal. Andere passt de bal met de wreef. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür schiet op doel. Clavijo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Durand trapt de bal weg van het doel. Nos is nu in balbezit. Nos met een sublieme pass. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür draait met de bal, schiet en ... Clavijo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Clavijo niet meer kan verder spelen. Toledo komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Santa Cruz rent richting de bal. Santa Cruz passt de bal in één keer door. Nos met een sublieme pass. Montoya rent richting de bal. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Toledo trapt de bal weg van het doel. Nos kopt de bal weg. Alptemür controleert de bal met de borst. Alptemür draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dorado passt de bal zonder na te denken. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya probeert naar een medespeler te passen. Alptemür is nu in balbezit. Alptemür schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Durand verovert de bal door een tackle van achteren. Durand geeft een lange en hoge pass. Nos kopt de bal weg. Alptemür rent richting de bal. Alptemür haalt uit met een fantastische trap. Toledo bokst de bal weg.

36e minuut.
Pardo onderschept slim de pass. Pardo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nos met de inworp. Santa Cruz geeft de bal voor. Toledo bokst de bal weg. Montoya maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Barzola geeft een lange en hoge pass. Inworp. Andere met de inworp. Santa Cruz geeft een hoge lob. Alptemür maakt een snoekduik en kopt de bal. Toledo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Pardo geeft een hoge lob. Törmäkangas rent richting de bal. Törmäkangas passt de bal zonder na te denken. Daar is Alptemür, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alptemür schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Montoya heeft problemen om de bal te vangen. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya rent richting de bal. Alptemür rent richting de bal. Alptemür schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Toledo niet meer kan verder spelen. Ruiz komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Torsvik probeert de bal aan de voet te houden. Andere rent richting de bal. Andere geeft een lange en hoge pass. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - Drinkteam 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADDT 20%, Drinkteam 80%.
ADDT - Drinkteam 3:0

49e minuut.
Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür passt de bal zonder na te denken. Nos met een sublieme pass. Alptemür rent richting de bal. Alptemür haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Arresti geeft een hoge lob. Buitenspel voor Lamas. Goede buitenspelval van de verdediging. Törmäkangas neemt vlug de vrije trap. Daar is Montoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montoya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Montero passt de bal in één keer door. Montoya is nu in balbezit. Montoya probeert naar een medespeler te passen. Alptemür rent richting de bal. Alptemür schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - Drinkteam 4:0

58e minuut.
Carfora onderschept slim de pass. Carfora geeft een hoge lob. Pardo is nu in balbezit. Alptemür onderschept slim de pass. Alptemür schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - Drinkteam 5:0

59e minuut.
Montoya onderschept slim de pass. Montoya passt de bal in één keer door. Daar is Barzola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montoya onderschept slim de pass. Montoya geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ruiz trapt de bal weg. Nos kopt de bal weg. Daar is Alptemür, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alptemür schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya rent richting de bal. Alptemür rent richting de bal. Alptemür schiet op doel. Ruiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - Drinkteam 6:0

63e minuut.
Dorado probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montoya rent richting de bal. Montoya geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pinzón is nu in balbezit. Pinzón geeft een hoge lob. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür verovert de bal door een tackle van achteren. Alptemür schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alptemür is nu in balbezit. Alptemür geeft de bal voor. Durand rent richting de bal. Alptemür rent richting de bal. Alptemür schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya met een sublieme pass. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür draait met de bal, schiet en ... Ruiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Santa Cruz rent richting de bal. Santa Cruz passt de bal zonder na te denken. Nos probeert naar een medespeler te passen. Alptemür heeft problemen om de bal te vangen. Alptemür draait met de bal, schiet en ... Ruiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Nos is nu in balbezit. Alptemür is nu in balbezit. Nos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - Drinkteam 7:0

79e minuut.
Arresti probeert naar een medespeler te passen. Nos is nu in balbezit. Nos passt de bal zonder na te denken. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nos speelt de bal door. Montoya rent richting de bal. Montoya passt de bal zonder na te denken. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - Drinkteam 8:0

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ruiz trapt de bal weg. Nos speelt de bal door. Alptemür rent richting de bal. Alptemür haalt uit met een fantastische trap. Ruiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - Drinkteam 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADDT 26%, Drinkteam 74%.
ADDT - Drinkteam 9:0