Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAKALU FC Virtualis EFV
MAKALU Tactiek D1
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
43.6 gemiddelde waardering 49.9
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


14e minuut.
Rejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski passt de bal zonder na te denken. Verbeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch onderschept slim de pass. Koch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Rivera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Częścik. Rivera raakt geblesseerd tijdens het duel. Meza komt bij de bal en schiet. Daar is Ljepava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MAKALU FC - Virtualis EFV 0:1

24e minuut.
Meza kan de bal niet met de borst controleren. Vorteil is nu in balbezit. Met opzet legt Meza zijn tegenspeler op de grond. Vorteil raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vorteil kan niet meer verder spelen. Colţan komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Velásquez geeft de bal voor. Abdullayev probeert de bal aan de voet te houden. Rivera is nu in balbezit. Rivera draait met de bal, schiet en ... Narfason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Arenas onderschept slim de pass. Arenas passt de bal in één keer door. Rejski probeert naar een medespeler te passen. Rivera heeft problemen om de bal te vangen. Rivera schiet op doel. Narfason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Arenas passt de bal in één keer door. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch rent richting de bal. Koch haalt uit met een fantastische trap. Narfason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MAKALU FC - Virtualis EFV 0:2

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colţan met een snelle inworp. Trvaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Trvaj schiet op doel. Komoróczy probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ljepava geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Koch de bal onder controle te krijgen. Arenas kopt de bal weg. Klungelig pakt Koch de bal. Koch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Velásquez geeft de bal voor. Verbeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbeke geeft de bal voor. Koch rent richting de bal. Koch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MAKALU FC - Virtualis EFV 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAKALU FC 50%, Virtualis EFV 50%.
MAKALU FC - Virtualis EFV 0:3

49e minuut.
Rejski probeert naar een medespeler te passen. Balbuena rent richting de bal. Balbuena passt de bal in één keer door. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera draait met de bal, schiet en ... Narfason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Rejski heeft problemen om de bal te vangen. Konok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rejski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meza met een snel genomen vrije trap. Rejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Bazylewicz geeft een lange en hoge pass. Trvaj rent richting de bal. Daza begaat een overtreding. Daza krijgt een gele kaart. Trvaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Bazylewicz wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Colţan rent richting de bal. Koch onderschept slim de pass. Koch passt de bal met de wreef. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rivera rent richting de bal. Ljepava verovert de bal door een tackle van achteren. Balbuena verovert de bal door een tackle van achteren. Balbuena geeft een hoge lob. Verbeke verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Arenas onderschept slim de pass. Arenas passt de bal in één keer door. Rejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski geeft een lange en hoge pass. Rivera maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MAKALU FC - Virtualis EFV 0:4

87e minuut.
Rejski rent richting de bal. Rejski geeft een hoge lob. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera schiet op doel. Narfason maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAKALU FC 65%, Virtualis EFV 35%.
MAKALU FC - Virtualis EFV 0:4