Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC-aurora PPW FC
calla perro 6 Tactiek [UBW]
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 43.2
very good Schieten very good
excellent Passen average
adequate Verdedigen formidable


7e minuut.
Daar is Barrantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubina is nu in balbezit. Kubina geeft een lange en hoge pass. Arnao rent richting de bal. Arnao draait met de bal, schiet en ... Geantă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Castillo probeert naar een medespeler te passen. Kubina is nu in balbezit. Kubina geeft een hoge lob. Arnao rent richting de bal. Arnao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zatagić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Castillo de bal. Castillo passt de bal met de wreef. Gandolfo is nu in balbezit. Gandolfo geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Geantă met een harde bal richting middenveld. Pique Bernabeu kopt de bal weg. Daar is Stella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navoiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Navoiy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kemaoğlu rent richting de bal. Kubina verovert de bal door een tackle van achteren. Kubina passt de bal in één keer door. Arnao rent richting de bal. Arnao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - PPW FC 1:0

25e minuut.
Caletto geeft een lange en hoge pass. Gekos met een sublieme pass. Tritten rent richting de bal. Sobiechowski onderschept slim de pass. Sobiechowski haalt uit met een fantastische trap. Šurbatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Arnao is nu in balbezit. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra geeft een lange en hoge pass. Navoiy is nu in balbezit. Navoiy haalt uit met een fantastische trap. Šurbatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC-aurora 32%, PPW FC 68%.
AC-aurora - PPW FC 1:0

47e minuut.
Thế Lâm met een snelle inworp. Kemaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemaoğlu speelt de bal door. Sobiechowski rent richting de bal. Sobiechowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tritten geeft de bal voor. Navoiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pique Bernabeu kopt de bal weg. Navoiy rent richting de bal. Navoiy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šurbatović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sobiechowski is nu in balbezit. Sobiechowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kemaoğlu rent richting de bal. Kemaoğlu met een sublieme pass. Barrantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrantes draait met de bal, schiet en ... Geantă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - PPW FC 2:0

65e minuut.
Barrantes rent richting de bal. Barrantes speelt de bal door. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao schiet op doel. Geantă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - PPW FC 3:0

68e minuut.
Gekos kopt de bal weg. Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina passt de bal in één keer door. Barrantes rent richting de bal. Barrantes geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arnao rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - PPW FC 4:0

72e minuut.
Răboj passt de bal in één keer door. Kubina met een sublieme pass. Barrantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrantes geeft de bal voor. Arnao springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini rent richting de bal. Bottini passt de bal zonder na te denken. Navoiy is nu in balbezit. Navoiy draait met de bal, schiet en ... Šurbatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Zatagić speelt de bal door. Kubina rent richting de bal. Kubina passt de bal zonder na te denken. Barrantes rent richting de bal. Barrantes geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC-aurora 33%, PPW FC 67%.
AC-aurora - PPW FC 4:0