Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TheMundi FC Aganamenon
2 Tactiek Medio 4-3-3
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
4 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 48.6
very good Schieten solid
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


10e minuut.
Geantă rent richting de bal. Riafa begaat een overtreding. Geantă raakt geblesseerd tijdens het duel. Rusin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hurduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurduc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Riafa geeft de bal voor. Vegas is nu in balbezit. Laucevičius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laucevičius krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Le passt de bal in één keer door. Tuesta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rusin. Rusin krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Klungelig pakt Mattarella de bal. Met opzet legt Bravo zijn tegenspeler op de grond. Mattarella raakt geblesseerd tijdens het duel. Rusin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hurduc maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rusin met een snelle inworp. Daar is Mattarella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mattarella geeft een hoge lob. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheMundi 43%, FC Aganamenon 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TheMundi - FC Aganamenon 0:0

62e minuut.
Tuesta probeert naar een medespeler te passen. Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vegas passt de bal in één keer door. Bayly is nu in balbezit. Bayly schiet op doel. Damjanac bokst de bal weg.

74e minuut.
Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă verovert de bal door een tackle van achteren. Geantă passt de bal in één keer door. Hurduc is nu in balbezit. Hurduc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheMundi 35%, FC Aganamenon 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TheMundi - FC Aganamenon 0:0