Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Libertad CF SportChanka
L Tactiek 452 v.2
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
36.7 gemiddelde waardering 45.2
matig Schieten solide
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Alfonso rent richting de bal. Alfonso geeft de bal voor. Zampol controleert de bal met de borst. Nesset bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesset haalt uit met een fantastische trap. Valencia de la Serna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Mafrici met een sublieme pass. Fox probeert naar een medespeler te passen. Morales rent richting de bal. Morales geeft een lange en hoge pass. Nesset springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Fox rent richting de bal. Fox passt de bal zonder na te denken. Gürol rent richting de bal. Gürol draait met de bal, schiet en ... Valencia de la Serna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - SportChanka 0:1

37e minuut.
Troncoso onderschept slim de pass. Troncoso speelt de bal door. Gürol is nu in balbezit. Gürol draait met de bal, schiet en ... Valencia de la Serna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - SportChanka 0:2

42e minuut.
Garcés geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molenaar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fox geeft een hoge lob. Nesset krijgt zijn hoofd ertegen. Valencia de la Serna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gürol is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - SportChanka 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libertad CF 69%, SportChanka 31%.
Libertad CF - SportChanka 0:3

46e minuut.
Díaz komt het veld opgelopen. Pereira komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Zampol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Troncoso rent richting de bal. Gürol onderschept slim de pass. Gürol draait met de bal, schiet en ... Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - SportChanka 0:4

50e minuut.
Daar is Miró Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nesset is nu in balbezit. Miró Quesada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nesset moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nesset kan niet meer verder spelen. Castillo Khan komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Fox bereikt de bal nog maar net als eerste. Fox met een sublieme pass. Zampol is nu in balbezit. Gürol verovert de bal door een tackle van achteren. Gürol haalt uit met een fantastische trap. Pereira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Díaz is nu in balbezit. Gürol verovert de bal door een tackle van achteren. Gürol draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Brikkel geeft een hoge lob. Gürol rent richting de bal. Zampol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zampol krijgt een gele kaart. Gürol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gürol kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - SportChanka 0:5

72e minuut.
Fox speelt de bal door. Molenaar rent richting de bal. Molenaar geeft een lange en hoge pass. Gürol rent richting de bal. Gürol haalt uit met een fantastische trap. Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Fox is nu in balbezit. Fox passt de bal in één keer door. Zampol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürol verovert de bal door een tackle van achteren. Gürol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fox rent richting de bal. Fox geeft een hoge lob. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso geeft een hoge lob. Gürol krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Borja passt de bal zonder na te denken. Fox rent richting de bal. Fox met een sublieme pass. Gürol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürol draait met de bal, schiet en ... Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Daar is Alfonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfonso geeft de bal voor. Olivera onderschept slim de pass. Fox is nu in balbezit. Fox geeft de bal voor. Pereira bokst de bal weg. Klungelig pakt Troncoso de bal. Gürol rent richting de bal. Zampol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zampol krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Gürol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castillo Khan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Troncoso probeert naar een medespeler te passen. Morales rent richting de bal. Morales geeft een hoge lob. Gürol rent richting de bal. Gürol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - SportChanka 0:6

85e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brikkel verovert de bal door een tackle van achteren. Brikkel passt de bal met de wreef. Castillo Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo Khan passt de bal met de wreef. Pereira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gürol rent richting de bal. Gürol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Molenaar geeft een hoge lob. Castillo Khan rent richting de bal. Castillo Khan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - SportChanka 0:7

88e minuut.
Daar is Molenaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales speelt de bal door. Olivera rent richting de bal. Fox verovert de bal door een tackle van achteren. Fox draait met de bal, schiet en ... Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libertad CF 72%, SportChanka 28%.
Libertad CF - SportChanka 0:7