Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Libertad CF TheMundi
L Tactiek 2
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 49.6
matig Schieten uitstekend
zwak Passen solide
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Hurduc passt de bal zonder na te denken. Bergoli rent richting de bal. Bergoli passt de bal zonder na te denken. Geantă is nu in balbezit. Geantă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Bermudo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Statu de bal. Ochoa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ochoa krijgt een gele kaart. Statu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pintea wilt de vrije trap nemen. Valencia de la Serna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Pintea rent richting de bal. Pintea geeft een lange en hoge pass. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Hurduc rent richting de bal. Hurduc draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Valverde kopt de bal weg. Olivera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea verovert de bal door een tackle van achteren. Pintea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Bergoli haalt uit met een fantastische trap. Chocano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arenas rent richting de bal. Hurduc verovert de bal door een tackle van achteren. Hurduc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - TheMundi 0:1

23e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Valverde passt de bal in één keer door. Díaz is nu in balbezit. Hurduc verovert de bal door een tackle van achteren. Hurduc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Statu is nu in balbezit. Pintea is nu in balbezit. Díaz begaat een overtreding. Pintea raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Laucevičius neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Valencia de la Serna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Inworp. Bergoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pintea met een sublieme pass. Statu is nu in balbezit. Statu schiet op doel. Valencia de la Serna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintea rent richting de bal. Pintea passt de bal met de wreef. Bergoli is nu in balbezit. Bergoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bermudo passt de bal met de wreef. Pintea is nu in balbezit. Pintea passt de bal met de wreef. Hurduc is nu in balbezit. Hurduc schiet op doel. Valencia de la Serna bokst de bal weg.

39e minuut.
Statu rent richting de bal. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa geeft een lange en hoge pass. Hurduc heeft problemen om de bal te vangen. Hurduc haalt uit met een fantastische trap. Valencia de la Serna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Statu is nu in balbezit. Pintea met een sublieme pass. Hurduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurduc draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Olivera de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - TheMundi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libertad CF 83%, TheMundi 17%.
Libertad CF - TheMundi 0:2

46e minuut.
Miró Quesada komt het veld opgelopen. Borja komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Alvarado geeft de bal voor. Ochoa probeert de bal aan de voet te houden. Statu is nu in balbezit. Statu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Borja passt de bal zonder na te denken. Pintea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alvarado. Pintea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

53e minuut.
Pintea verovert de bal door een tackle van achteren. Hurduc rent richting de bal. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Pintea onderschept slim de pass. Pintea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - TheMundi 0:3

57e minuut.
Bergoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pintea is nu in balbezit. Pintea speelt de bal door. Hurduc is nu in balbezit. Hurduc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Díaz rent richting de bal. Díaz probeert naar een medespeler te passen. Statu is nu in balbezit. Statu schiet op doel. Valencia de la Serna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Miró Quesada speelt de bal door. Valverde is nu in balbezit. Pintea begaat een overtreding. Pintea krijgt een gele kaart. Valverde raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Klungelig pakt Valverde de bal. Alderete rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miró Quesada. Miró Quesada krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bermudo verovert de bal door een tackle van achteren. Bermudo geeft een lange en hoge pass. Bergoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergoli haalt uit met een fantastische trap. Valencia de la Serna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - TheMundi 0:4

72e minuut.
Bermudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo geeft een lange en hoge pass. Hurduc is nu in balbezit. Hurduc draait met de bal, schiet en ... Valencia de la Serna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Laucevičius is nu in balbezit. Pintea rent richting de bal. Pintea passt de bal zonder na te denken. Bergoli rent richting de bal. Bergoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Geantă met een sublieme pass. Bergoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergoli draait met de bal, schiet en ... Borja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valencia de la Serna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - TheMundi 0:5

86e minuut.
Geantă is nu in balbezit. Geantă passt de bal in één keer door. Chocano is nu in balbezit. Bergoli verovert de bal door een tackle van achteren. Bergoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bergoli geeft een hoge lob. Hurduc rent richting de bal. Hurduc haalt uit met een fantastische trap. Díaz probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - TheMundi 0:6

90e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz passt de bal met de wreef. Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Hurduc rent richting de bal. Hurduc schiet op doel. Valencia de la Serna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libertad CF 87%, TheMundi 13%.
Libertad CF - TheMundi 0:6