Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team perrodrigoxs ZOMBIE SPORTS [F.C.]
442 Tactiek POSIBILIDAD
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.1 gemiddelde waardering 43.8
adequate Schieten good
average Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Salgado de bal. Salgado passt de bal met de wreef. Barlow is nu in balbezit. Barlow draait met de bal, schiet en ... Kuliberta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - ZOMBIE SPORTS [F.C.] 0:1

10e minuut.
Salgado speelt de bal door. Stog heeft problemen om de bal te vangen. Stog passt de bal zonder na te denken. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kuliberta trapt de bal weg van het doel. Villela kopt de bal weg. Daar is Soria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peladeiro is nu in balbezit. Peladeiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ocaqov rent richting de bal. Bartra rent richting de bal. Rozas verovert de bal door een tackle van achteren. Ocaqov verovert de bal door een tackle van achteren. Ocaqov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Begazo onderschept slim de pass. Revoredo is nu in balbezit. Begazo onderschept slim de pass. Stog is nu in balbezit. Stog schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Simons neemt de hoekschop. Barlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - ZOMBIE SPORTS [F.C.] 0:2

25e minuut.
Puda is nu in balbezit. Briceño onderschept slim de pass. Briceño met een sublieme pass. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Salgado passt de bal zonder na te denken. Daar is Barlow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mach is nu in balbezit. Barlow verovert de bal door een tackle van achteren. Barlow schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - ZOMBIE SPORTS [F.C.] 0:3

34e minuut.
Ocaqov passt de bal zonder na te denken. Ames bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peladeiro. Peladeiro krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Simons verovert de bal door een tackle van achteren. Simons geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Stog de bal onder controle te krijgen. Barlow is nu in balbezit. Barlow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Stog verovert de bal door een tackle van achteren. Stog speelt de bal door. Barlow heeft problemen om de bal te vangen. Barlow haalt uit met een fantastische trap. Kuliberta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mach controleert de bal met de borst. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - ZOMBIE SPORTS [F.C.] 0:4

43e minuut.
Ames passt de bal zonder na te denken. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Mach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuliberta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - ZOMBIE SPORTS [F.C.] 0:5

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuliberta met een harde bal richting middenveld. Ames kopt de bal weg. Stog bereikt de bal nog maar net als eerste. Stog haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team perrodrigoxs 73%, ZOMBIE SPORTS [F.C.] 27%.
Team perrodrigoxs - ZOMBIE SPORTS [F.C.] 0:5

52e minuut.
Begazo probeert naar een medespeler te passen. Ames is nu in balbezit. Ames geeft een lange en hoge pass. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel. Kuliberta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Ames rent richting de bal. Ames passt de bal met de wreef. Stog heeft problemen om de bal te vangen. Stog schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - ZOMBIE SPORTS [F.C.] 0:6

57e minuut.
Begazo rent richting de bal. Begazo geeft de bal voor. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Barlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlow schiet op doel. Kuliberta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Mach geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simons met de inworp. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Semik probeert naar een medespeler te passen. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons probeert naar een medespeler te passen. Barlow is nu in balbezit. Barlow schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - ZOMBIE SPORTS [F.C.] 0:7

61e minuut.
Ifrán komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pinglo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Simons de bal. Simons passt de bal zonder na te denken. Daar is Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Simons met een snelle inworp. Begazo geeft de bal voor. Salgado rent richting de bal. Salgado geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mach probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ames neemt de hoekschop. Barlow is nu in balbezit. Barlow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - ZOMBIE SPORTS [F.C.] 0:8

82e minuut.
Daar is Simons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simons passt de bal in één keer door. Barlow is nu in balbezit. Barlow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - ZOMBIE SPORTS [F.C.] 0:9

85e minuut.
Begazo kopt de bal weg. Barlow heeft problemen om de bal te vangen. Barlow passt de bal met de wreef. Simons rent richting de bal. Simons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - ZOMBIE SPORTS [F.C.] 0:10

87e minuut.
Salgado met een sublieme pass. Simons is nu in balbezit. Simons passt de bal in één keer door. Stog rent richting de bal. Stog draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team perrodrigoxs 78%, ZOMBIE SPORTS [F.C.] 22%.
Team perrodrigoxs - ZOMBIE SPORTS [F.C.] 0:10