Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Blanquirroja C.F ERECTROSHOCK F.C.
La 4-4-2 Tactiek 3-5-2 RW
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
58.6 gemiddelde waardering 50.7
solide Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen goed


1e minuut.
Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana probeert naar een medespeler te passen. Roza Ribeiro rent richting de bal. Roza Ribeiro geeft een lange en hoge pass. Netanyahu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Roza Ribeiro is nu in balbezit. Roza Ribeiro geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Morvai de bal onder controle te krijgen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Devoyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Odhiambo kopt de bal weg. Maza rent richting de bal. Maza passt de bal zonder na te denken. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Odhiambo passt de bal met de wreef. Najbuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Odhiambo. Odhiambo krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Morvai geeft een lange en hoge pass. Bitang is nu in balbezit. Bitang passt de bal zonder na te denken. Pechač bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Blanquirroja C.F - ERECTROSHOCK F.C. 0:1

41e minuut.
Bitang is nu in balbezit. Bitang geeft een lange en hoge pass. Spiridon rent richting de bal. Ubertini verovert de bal door een tackle van achteren. Ubertini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Blanquirroja C.F - ERECTROSHOCK F.C. 0:2

42e minuut.
Roza Ribeiro speelt de bal door. Cabrera is nu in balbezit. Maza geeft de bal voor. Netanyahu is nu in balbezit. Netanyahu draait met de bal, schiet en ... Devoyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Arana geeft een hoge lob. Roza Ribeiro is nu in balbezit. Roza Ribeiro geeft de bal voor. Netanyahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Netanyahu haalt uit met een fantastische trap. Devoyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Netanyahu passt de bal in één keer door. Najbuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Najbuk met een sublieme pass. Netanyahu is nu in balbezit. Netanyahu schiet op doel. Devoyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Mur de bal. Mur met een sublieme pass. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Blanquirroja C.F 37%, ERECTROSHOCK F.C. 63%.
La Blanquirroja C.F - ERECTROSHOCK F.C. 0:2

46e minuut.
Carbajal komt het veld opgelopen. Notarius komt het veld opgelopen. Vergara komt het veld opgelopen. Rednic komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Daar is Morvai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roza Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Roza Ribeiro passt de bal zonder na te denken. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Roza Ribeiro probeert naar een medespeler te passen. Cabrera rent richting de bal. Maza probeert naar een medespeler te passen. Netanyahu rent richting de bal. Netanyahu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Notarius geeft een hoge lob. Miranda speelt de bal door. Rednic kopt de bal weg. Roza Ribeiro kan de bal niet met de borst controleren. Roza Ribeiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Arana heeft problemen om de bal te vangen. Roza Ribeiro is nu in balbezit. Morvai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Morvai krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Bitang rent richting de bal. Bitang passt de bal met de wreef. Pechač probeert de bal met de borst te controleren. Vergara rent richting de bal. Pechač bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pechač is nu in balbezit. Pechač schiet op doel. Miranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Blanquirroja C.F - ERECTROSHOCK F.C. 0:3

87e minuut.
Cabrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roza Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Roza Ribeiro probeert naar een medespeler te passen. Maza rent richting de bal. Maza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Maza bereikt de bal nog maar net als eerste. Netanyahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maza speelt de bal door. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Blanquirroja C.F 32%, ERECTROSHOCK F.C. 68%.
La Blanquirroja C.F - ERECTROSHOCK F.C. 0:3