Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Suciedad Team perrodrigoxs
Normal Tactiek 442
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 35.7
adequate Schieten average
weak Passen adequate
adequate Verdedigen weak


5e minuut.
Peladeiro probeert naar een medespeler te passen. Leniec probeert naar een medespeler te passen. Bourreau is nu in balbezit. Bourreau passt de bal in één keer door. Marzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliberta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - Team perrodrigoxs 1:0

10e minuut.
Ferrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle geeft een lange en hoge pass. Seńkowski rent richting de bal. Seńkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Revoredo probeert naar een medespeler te passen. Seńkowski rent richting de bal. Seńkowski speelt de bal door. Marzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzano draait met de bal, schiet en ... Kuliberta bokst de bal weg. Mach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - Team perrodrigoxs 2:0

16e minuut.
Valle kopt de bal weg. Bourreau is nu in balbezit. Bourreau passt de bal in één keer door. Marzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzano haalt uit met een fantastische trap. Kuliberta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Mach geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seńkowski met een snelle inworp. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mach geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ferrero met de inworp. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ferrero met de inworp. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle geeft de bal voor. Marzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - Team perrodrigoxs 3:0

42e minuut.
Cárdenas passt de bal met de wreef. Valle is nu in balbezit. Marzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzano schiet op doel. Mach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Suciedad 33%, Team perrodrigoxs 67%.
Real Suciedad - Team perrodrigoxs 3:0

48e minuut.
Klungelig pakt Šaier de bal. Seńkowski is nu in balbezit. Seńkowski probeert naar een medespeler te passen. Marzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mach geeft de bal voor. Inworp. Ferrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valle is nu in balbezit. Valle geeft een lange en hoge pass. Kuliberta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Villela geeft de bal voor. Grach kopt de bal weg. Bourreau speelt de bal door. Marzano is nu in balbezit. Marzano schiet op doel. Kuliberta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Šaier verovert de bal door een tackle van achteren. Šaier speelt de bal door. Bourreau met een sublieme pass. Marzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzano schiet op doel. Kuliberta bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Šaier geeft een hoge lob. Revoredo probeert de bal aan de voet te houden. Revoredo geeft een lange en hoge pass. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Villela speelt de bal door. Peladeiro is nu in balbezit. Adams legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peladeiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peladeiro legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Revoredo geeft een lange en hoge pass. Peladeiro rent richting de bal. Morasso begaat een overtreding. Morasso krijgt een gele kaart. Peladeiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Revoredo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Suciedad 48%, Team perrodrigoxs 52%.
Real Suciedad - Team perrodrigoxs 3:0