Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aganamenon La Blanquirroja C.F
Medio 4-3-3 Tactiek La 4-4-2
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
48.4 gemiddelde waardering 59.4
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Najbuk is nu in balbezit. Najbuk heeft problemen om de bal te vangen. Najbuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Netanyahu de bal. Netanyahu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Maza probeert naar een medespeler te passen. Roza Ribeiro rent richting de bal. Le verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roza Ribeiro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paredes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Barrientos speelt de bal door. Roza Ribeiro is nu in balbezit. Roza Ribeiro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Paredes bokst de bal weg. Netanyahu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos onderschept slim de pass. Barrientos geeft een lange en hoge pass. Netanyahu is nu in balbezit. Netanyahu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Le rent richting de bal. Barrientos onderschept slim de pass. Barrientos passt de bal zonder na te denken. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon verovert de bal door een tackle van achteren. Spiridon geeft de bal voor. Netanyahu rent richting de bal. Netanyahu haalt uit met een fantastische trap. Paredes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Roza Ribeiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maza geeft de bal voor. Klungelig pakt Moya de bal. Netanyahu is nu in balbezit. Netanyahu haalt uit met een fantastische trap. Paredes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cabrera rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aganamenon 81%, La Blanquirroja C.F 19%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Aganamenon - La Blanquirroja C.F 0:0

52e minuut.
Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roza Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Roza Ribeiro probeert naar een medespeler te passen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
del Valle onderschept slim de pass. del Valle passt de bal zonder na te denken. Najbuk is nu in balbezit. Najbuk haalt uit met een fantastische trap. Paredes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
del Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Najbuk rent richting de bal. Najbuk passt de bal met de wreef. Maza speelt de bal door. Roza Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roza Ribeiro zal de hoekschop nemen. Najbuk kopt de bal weg. Paredes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Netanyahu is nu in balbezit. Netanyahu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - La Blanquirroja C.F 0:1

77e minuut.
Tuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuesta passt de bal zonder na te denken. Bayly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayly schiet op doel. Miranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aganamenon - La Blanquirroja C.F 1:1

81e minuut.
Arana heeft problemen om de bal te vangen. Sourav is nu in balbezit. Bayly rent richting de bal. Bayly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - La Blanquirroja C.F 2:1

83e minuut.
del Valle passt de bal met de wreef. Najbuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Najbuk met een sublieme pass. Netanyahu rent richting de bal. Netanyahu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aganamenon 67%, La Blanquirroja C.F 33%.
FC Aganamenon - La Blanquirroja C.F 2:1