Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ERECTROSHOCK F.C. Real Suciedad
3-5-2 RW Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 33.8
very good Schieten weak
excellent Passen weak
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Jamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamelli passt de bal met de wreef. Pechač is nu in balbezit. Pechač draait met de bal, schiet en ... Leniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Ángel heeft problemen om de bal te vangen. Ángel geeft een hoge lob. Pechač kopt de bal weg. Daar is Ubertini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubertini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ERECTROSHOCK F.C. - Real Suciedad 1:0

19e minuut.
Smoluchowski met een sublieme pass. Ubertini geeft de bal voor. Pechač bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechač haalt uit met een fantastische trap. Leniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ERECTROSHOCK F.C. - Real Suciedad 2:0

25e minuut.
Bitang geeft een lange en hoge pass. Ubertini kopt de bal weg. Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pechač is nu in balbezit. Pechač haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Inworp. Odhiambo met de inworp. Kuśmierski met een sublieme pass. Daar is Ubertini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubertini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ubertini rent richting de bal. Ubertini passt de bal zonder na te denken. Morasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechač verovert de bal door een tackle van achteren. Pechač haalt uit met een fantastische trap. Leniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Kuśmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierski passt de bal zonder na te denken. Ubertini speelt de bal door. Pechač rent richting de bal. Pechač draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

39e minuut.
Ángel onderschept slim de pass. Ángel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Adams de bal. Pechač rent richting de bal. Pechač draait met de bal, schiet en ... Leniec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ERECTROSHOCK F.C. - Real Suciedad 3:0

43e minuut.
Kuśmierski speelt de bal door. Ubertini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubertini geeft de bal voor. Pechač bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechač draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ERECTROSHOCK F.C. - Real Suciedad 4:0

45e minuut.
Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Adams de bal. Pechač is nu in balbezit. Pechač schiet op doel. Leniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Smoluchowski zal de hoekschop nemen. Pechač maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Bitang met de inworp. Kuśmierski speelt de bal door. Smoluchowski heeft problemen om de bal te vangen. Smoluchowski geeft een hoge lob. Pechač controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pechač rent richting de bal. Pechač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ERECTROSHOCK F.C. - Real Suciedad 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ERECTROSHOCK F.C. 23%, Real Suciedad 77%.
ERECTROSHOCK F.C. - Real Suciedad 5:0

46e minuut.
Morasso geeft de bal voor. Kuśmierski speelt de bal door. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski geeft een lange en hoge pass. Pechač kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carbajal komt het veld opgelopen. Rednic komt het veld opgelopen. Vergara komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Vergara kopt de bal weg. Kuśmierski rent richting de bal. Kuśmierski passt de bal in één keer door. Pechač is nu in balbezit. Pechač schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Kuśmierski is nu in balbezit. Kuśmierski geeft een lange en hoge pass. Pechač bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechač haalt uit met een fantastische trap. Leniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ERECTROSHOCK F.C. - Real Suciedad 6:0

58e minuut.
Pechač passt de bal met de wreef. Carbajal heeft problemen om de bal te vangen. Carbajal probeert naar een medespeler te passen. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara draait met de bal, schiet en ... Leniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Kuśmierski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vergara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šaier rent richting de bal. Vergara onderschept slim de pass. Vergara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pechač raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Podkański komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kuśmierski rent richting de bal. Kuśmierski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Podkański de bal. Podkański haalt uit met een fantastische trap. Leniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ERECTROSHOCK F.C. - Real Suciedad 7:0

75e minuut.
Šaier kan de bal niet met de borst controleren. Kuśmierski speelt de bal door. Bitang met een sublieme pass. Podkański rent richting de bal. Podkański draait met de bal, schiet en ... Leniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Rednic geeft de bal voor. Bitang heeft problemen om de bal te vangen. Bitang met een sublieme pass. Podkański rent richting de bal. Podkański draait met de bal, schiet en ... Leniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Bitang met een sublieme pass. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara passt de bal zonder na te denken. Podkański is nu in balbezit. Podkański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bitang zal de hoekschop nemen. Vergara springt en kopt de bal. Leniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Carbajal met een sublieme pass. Podkański rent richting de bal. Bourreau is nu in balbezit. Podkański verovert de bal door een tackle van achteren. Podkański geeft een lange en hoge pass. Leniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ERECTROSHOCK F.C. - Real Suciedad 8:0

87e minuut.
Carbajal onderschept slim de pass. Carbajal geeft een hoge lob. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara schiet op doel. Leniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ERECTROSHOCK F.C. - Real Suciedad 9:0

89e minuut.
Podkański is nu in balbezit. Bourreau probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Podkański de bal. Carbajal geeft een lange en hoge pass. Vergara krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ERECTROSHOCK F.C. 24%, Real Suciedad 76%.
ERECTROSHOCK F.C. - Real Suciedad 9:0