Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team perrodrigoxs SportChanka
442 Tactiek 452 v.2
48% Balbezit 52%
81% Spel op eigen helft 19%
3 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 45.6
adequate Schieten very good
adequate Passen excellent
average Verdedigen good


3e minuut.
Bartra rent richting de bal. Molenaar onderschept slim de pass. Molenaar passt de bal met de wreef. Gürol is nu in balbezit. Gürol draait met de bal, schiet en ... Kuliberta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Gürol schiet op doel. Kuliberta met een sublieme pass. Fox kopt de bal weg. Daar is Gürol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürol draait met de bal, schiet en ... Kuliberta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Puda rent richting de bal. Mafrici geeft een lange en hoge pass. Gürol kopt de bal weg. Fox is nu in balbezit. Fox schiet op doel. Kuliberta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Revoredo rent richting de bal. Revoredo passt de bal met de wreef. Preciado is nu in balbezit. Ocaqov verovert de bal door een tackle van achteren. Ocaqov draait met de bal, schiet en ... De Nigris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peladeiro is nu in balbezit. Peladeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - SportChanka 1:0

20e minuut.
Revoredo geeft een hoge lob. Morales is nu in balbezit. Morales passt de bal in één keer door. Gürol rent richting de bal. Gürol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brikkel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puda rent richting de bal. Alfonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alfonso geeft een lange en hoge pass. Kuliberta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mach heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team perrodrigoxs - SportChanka 1:1

33e minuut.
Fox met de inworp. Bartra is nu in balbezit. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Morales geeft een hoge lob. Gürol maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuliberta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

37e minuut.
Morales passt de bal zonder na te denken. Gürol is nu in balbezit. Gürol passt de bal met de wreef. Castillo Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo Khan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Brikkel de bal. Brikkel met een sublieme pass. Castillo Khan rent richting de bal. Gürol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Mach geeft de bal voor. Molenaar kopt de bal weg. Fox is nu in balbezit. Fox geeft de bal voor. Castillo Khan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - SportChanka 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team perrodrigoxs 79%, SportChanka 21%.
Team perrodrigoxs - SportChanka 1:2

46e minuut.
Semik is nu in balbezit. Semik geeft de bal voor. Molenaar kopt de bal weg. Gürol probeert de bal met de borst te controleren. Gürol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Gürol is nu in balbezit. Gürol draait met de bal, schiet en ... Mach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fox neemt de hoekschop. Kuliberta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Alfonso rent richting de bal. Alfonso geeft een hoge lob. Gürol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürol haalt uit met een fantastische trap. Kuliberta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Brikkel passt de bal met de wreef. Semik probeert naar een medespeler te passen. Morales probeert naar een medespeler te passen. Gürol is nu in balbezit. Gürol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Brikkel neemt de hoekschop. Kuliberta probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas kopt de bal weg. Revoredo speelt de bal door. Fox geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Villela met een sublieme pass. Brikkel probeert naar een medespeler te passen. Castillo Khan rent richting de bal. Castillo Khan draait met de bal, schiet en ... Revoredo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fox geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Klungelig pakt Mach de bal. Semik rent richting de bal. Semik passt de bal in één keer door. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso geeft een hoge lob. Kuliberta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Gürol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gürol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - SportChanka 1:3

78e minuut.
Castillo Khan geeft een hoge lob. Fox heeft problemen om de bal te vangen. Fox speelt de bal door. Gürol rent richting de bal. Gürol haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Fox raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Silvstedt komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Pinglo geeft de bal voor. Inworp. Silvstedt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morales is nu in balbezit. Morales geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Silvstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvstedt passt de bal zonder na te denken. Gürol rent richting de bal. Gürol heeft problemen om de bal te vangen. Gürol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - SportChanka 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team perrodrigoxs 82%, SportChanka 18%.
Team perrodrigoxs - SportChanka 1:4