Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Suciedad Los Norteños FC
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.2 gemiddelde waardering 54.7
weak Schieten very good
weak Passen excellent
good Verdedigen very good


4e minuut.
Adams geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruper met een snelle inworp. Polakovič geeft een lange en hoge pass. Asinari krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ruper passt de bal met de wreef. Asinari is nu in balbezit. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher haalt uit met een fantastische trap. Leniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - Los Norteños FC 0:1

8e minuut.
Altuğra rent richting de bal. Altuğra passt de bal met de wreef. Asinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asinari schiet op doel. Morasso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Bojin met een sublieme pass. Asinari rent richting de bal. Asinari speelt de bal door. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher schiet op doel. Leniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Morasso rent richting de bal. Morasso geeft een lange en hoge pass. Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin geeft een lange en hoge pass. Gallagher krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Polakovič kopt de bal weg. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher probeert naar een medespeler te passen. Asinari rent richting de bal. Asinari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - Los Norteños FC 0:2

21e minuut.
da Costa is nu in balbezit. da Costa geeft de bal voor. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher schiet op doel. Leniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - Los Norteños FC 0:3

24e minuut.
Gallagher raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. López Martín komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Polakovič rent richting de bal. Daar is Polakovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polakovič geeft de bal voor. Asinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asinari schiet op doel. Leniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Polakovič is nu in balbezit. Polakovič probeert naar een medespeler te passen. Altuğra bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuğra geeft een hoge lob. Asinari springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Altuğra probeert naar een medespeler te passen. da Costa is nu in balbezit. da Costa geeft een lange en hoge pass. López Martín kan de bal niet met de borst controleren. López Martín haalt uit met een fantastische trap. Leniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
López Martín schiet op doel. Morasso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asinari is nu in balbezit. Asinari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - Los Norteños FC 0:4

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruper met een snelle inworp. Polakovič rent richting de bal. Polakovič geeft een lange en hoge pass. Asinari springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič geeft de bal voor. Klungelig pakt Asinari de bal. Asinari haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Morasso de bal onder controle te krijgen. Leniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Šaier geeft een hoge lob. Polakovič kopt de bal weg. Daar is Bourreau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altuğra bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuğra haalt uit met een fantastische trap. Leniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Costa met een snelle inworp. Asinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asinari geeft een hoge lob. López Martín maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Doeltrap. Leniec met een harde bal richting middenveld. Xuân Hòa kopt de bal weg. Asinari is nu in balbezit. Asinari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Suciedad 79%, Los Norteños FC 21%.
Real Suciedad - Los Norteños FC 0:4

48e minuut.
Xuân Hòa geeft de bal voor. López Martín heeft problemen om de bal te vangen. López Martín draait met de bal, schiet en ... Adams probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leniec probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Ruper speelt de bal door. López Martín rent richting de bal. López Martín passt de bal in één keer door. Asinari is nu in balbezit. Asinari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Leniec met een harde bal richting middenveld. Ruper kopt de bal weg. Klungelig pakt López Martín de bal. Asinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asinari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Polakovič speelt de bal door. Asinari bereikt de bal nog maar net als eerste. López Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. López Martín haalt uit met een fantastische trap. Adams probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Šaier is nu in balbezit. Altuğra verovert de bal door een tackle van achteren. Altuğra passt de bal zonder na te denken. Asinari rent richting de bal. Asinari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
López Martín springt en kopt de bal. Klungelig pakt Adams de bal. Asinari is nu in balbezit. Asinari schiet op doel. Leniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - Los Norteños FC 0:5

68e minuut.
Altuğra kopt de bal weg. Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. López Martín haalt uit met een fantastische trap. Leniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Bojin geeft een lange en hoge pass. Asinari kopt de bal weg. López Martín rent richting de bal. López Martín draait met de bal, schiet en ... Leniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - Los Norteños FC 0:6

71e minuut.
Asinari rent richting de bal. Altuğra probeert naar een medespeler te passen. López Martín rent richting de bal. López Martín draait met de bal, schiet en ... Leniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - Los Norteños FC 0:7

73e minuut.
Bojin passt de bal zonder na te denken. da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa probeert naar een medespeler te passen. López Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. López Martín draait met de bal, schiet en ... Leniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Altuğra is nu in balbezit. Šaier verovert de bal door een tackle van achteren. Šaier passt de bal in één keer door. Polakovič rent richting de bal. Polakovič draait met de bal, schiet en ... Leniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Leniec niet meer kan verder spelen. Herrera komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Polakovič met een sublieme pass. López Martín rent richting de bal. Šaier begaat een overtreding. López Martín roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. López Martín kan niet meer verder spelen. Hetman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Suciedad 75%, Los Norteños FC 25%.
Real Suciedad - Los Norteños FC 0:7