Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Suciedad LOS INCAS F.C.
Normal Tactiek HUASCAR
49% Balbezit 51%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 54.3
average Schieten incredible
average Passen very good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Grach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`fat onderschept slim de pass. Ra`fat geeft de bal voor. Riller is nu in balbezit. Riller schiet op doel. Herrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Morasso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - LOS INCAS F.C. 0:1

5e minuut.
Valle is nu in balbezit. Cueto controleert de bal met de borst. Cueto passt de bal in één keer door. Czpiotek is nu in balbezit. Czpiotek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cueto kopt de bal weg. Šaier heeft problemen om de bal te vangen. Czpiotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czpiotek schiet op doel. Herrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - LOS INCAS F.C. 0:2

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Echenique zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riller is nu in balbezit. Riller geeft een hoge lob. Czpiotek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Magallanes passt de bal in één keer door. Adams is nu in balbezit. Czpiotek verovert de bal door een tackle van achteren. Czpiotek schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Riller de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Magallanes controleert de bal met de borst. Magallanes passt de bal zonder na te denken. Czpiotek is nu in balbezit. Czpiotek draait met de bal, schiet en ... Herrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - LOS INCAS F.C. 0:3

27e minuut.
Mascaroni rent richting de bal. Mascaroni geeft de bal voor. Riller met een sublieme pass. Czpiotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czpiotek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Echenique met een sublieme pass. Riller bereikt de bal nog maar net als eerste. Riller speelt de bal door. Czpiotek is nu in balbezit. Czpiotek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Riller met een sublieme pass. Czpiotek kan de bal niet met de borst controleren. Morasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Czpiotek onderschept slim de pass. Czpiotek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - LOS INCAS F.C. 0:4

35e minuut.
Valle is nu in balbezit. Echenique onderschept slim de pass. Echenique passt de bal zonder na te denken. Czpiotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czpiotek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - LOS INCAS F.C. 0:5

37e minuut.
Valle rent richting de bal. Cueto verovert de bal door een tackle van achteren. Cueto met een sublieme pass. Czpiotek is nu in balbezit. Czpiotek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Echenique onderschept slim de pass. Echenique passt de bal zonder na te denken. Czpiotek is nu in balbezit. Czpiotek schiet op doel. Herrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - LOS INCAS F.C. 0:6

40e minuut.
Cueto is nu in balbezit. Cueto passt de bal zonder na te denken. Echenique probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czpiotek de bal. Czpiotek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - LOS INCAS F.C. 0:7

43e minuut.
Echenique rent richting de bal. Echenique passt de bal zonder na te denken. Czpiotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czpiotek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Adams de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - LOS INCAS F.C. 0:8

45e minuut.
Ra`fat geeft de bal voor. Klungelig pakt Morasso de bal. Czpiotek is nu in balbezit. Czpiotek schiet op doel. Herrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - LOS INCAS F.C. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Suciedad 75%, LOS INCAS F.C. 25%.
Real Suciedad - LOS INCAS F.C. 0:9

47e minuut.
Cueto geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mascaroni de bal onder controle te krijgen. Czpiotek rent richting de bal. Czpiotek schiet op doel. Herrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - LOS INCAS F.C. 0:10

50e minuut.
Ra`fat speelt de bal door. Czpiotek rent richting de bal. Šaier rent richting de bal. Czpiotek onderschept slim de pass. Czpiotek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Morasso geeft de bal voor. Inworp. Ra`fat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cueto kan de bal niet met de borst controleren. Cueto geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Seńkowski met een sublieme pass. Ra`fat rent richting de bal. Ra`fat speelt de bal door. Czpiotek is nu in balbezit. Czpiotek schiet op doel. Herrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Ra`fat is nu in balbezit. Ra`fat geeft de bal voor. Czpiotek is nu in balbezit. Czpiotek haalt uit met een fantastische trap. Herrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - LOS INCAS F.C. 0:11

67e minuut.
Cueto speelt de bal door. Ra`fat rent richting de bal. Ra`fat geeft een hoge lob. Czpiotek maakt een snoekduik en kopt de bal. Morasso heeft problemen om de bal te vangen. Herrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Czpiotek geeft de bal voor. Riller is nu in balbezit. Riller geeft een hoge lob. Czpiotek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Suciedad - LOS INCAS F.C. 0:12

71e minuut.
Magallanes passt de bal met de wreef. Ra`fat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`fat passt de bal in één keer door. Czpiotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czpiotek haalt uit met een fantastische trap. Herrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Marzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzano passt de bal zonder na te denken. Riller speelt de bal door. Czpiotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czpiotek schiet op doel. Herrera bokst de bal weg.

82e minuut.
Šaier rent richting de bal. Riller onderschept slim de pass. Riller met een sublieme pass. Czpiotek rent richting de bal. Czpiotek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Suciedad 71%, LOS INCAS F.C. 29%.
Real Suciedad - LOS INCAS F.C. 0:12