Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Blanquirroja C.F Team perrodrigoxs
La 4-4-2 Tactiek 442
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
39 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 34.5
formidable Schieten adequate
solid Passen adequate
excellent Verdedigen weak


3e minuut.
Knarvik kopt de bal weg. Najbuk kan de bal niet met de borst controleren. Najbuk passt de bal zonder na te denken. Knarvik is nu in balbezit. Knarvik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Puda passt de bal in één keer door. Peladeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Techera. Peladeiro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

6e minuut.
Knarvik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Semik rent richting de bal. Knarvik onderschept slim de pass. Maza geeft een hoge lob. Błoto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Blanquirroja C.F - Team perrodrigoxs 1:0

10e minuut.
Barrientos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Revoredo de bal. Błoto is nu in balbezit. Błoto schiet op doel. Valdivia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Blanquirroja C.F - Team perrodrigoxs 2:0

11e minuut.
Knarvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Semik bereikt de bal nog maar net als eerste. Knarvik onderschept slim de pass. Knarvik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Man speelt de bal door. Revoredo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Błoto. Błoto krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Bartra is nu in balbezit. Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Man geeft een lange en hoge pass. Knarvik is nu in balbezit. Knarvik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Błoto rent richting de bal. Błoto schiet op doel. Valdivia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Blanquirroja C.F - Team perrodrigoxs 3:0

17e minuut.
Villela verovert de bal door een tackle van achteren. Maza verovert de bal door een tackle van achteren. Maza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Błoto de bal. Błoto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Knarvik is nu in balbezit. Knarvik speelt de bal door. Błoto is nu in balbezit. Błoto schiet op doel. Valdivia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Blanquirroja C.F - Team perrodrigoxs 4:0

22e minuut.
Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Man passt de bal met de wreef. Knarvik rent richting de bal. Knarvik draait met de bal, schiet en ... Mach probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
La Blanquirroja C.F - Team perrodrigoxs 5:0

23e minuut.
Pinglo rent richting de bal. Błoto verovert de bal door een tackle van achteren. Błoto met een sublieme pass. Knarvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Knarvik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Semik geeft de bal voor. del Valle kopt de bal weg. Villela speelt de bal door. Maza geeft de bal voor. Błoto krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Knarvik heeft problemen om de bal te vangen. Knarvik speelt de bal door. Błoto rent richting de bal. Błoto draait met de bal, schiet en ... Valdivia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Maza probeert naar een medespeler te passen. Błoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Revoredo rent richting de bal. Błoto verovert de bal door een tackle van achteren. Błoto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Knarvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Knarvik haalt uit met een fantastische trap. Semik probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Bartra de bal. Bartra geeft de bal voor. Cárdenas kopt de bal weg. Błoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoto haalt uit met een fantastische trap. Valdivia bokst de bal weg.

33e minuut.
Barrientos verovert de bal door een tackle van achteren. Barrientos passt de bal in één keer door. Knarvik rent richting de bal. Błoto rent richting de bal. Błoto schiet op doel. Valdivia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
La Blanquirroja C.F - Team perrodrigoxs 6:0

35e minuut.
Revoredo onderschept slim de pass. Maza verovert de bal door een tackle van achteren. Maza passt de bal met de wreef. Błoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Barrientos is nu in balbezit. Barrientos passt de bal met de wreef. Knarvik is nu in balbezit. Knarvik draait met de bal, schiet en ... Valdivia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Blanquirroja C.F - Team perrodrigoxs 7:0

37e minuut.
Villela rent richting de bal. Knarvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Knarvik probeert naar een medespeler te passen. Błoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Valdivia met een harde bal richting middenveld. Barrientos kopt de bal weg. Knarvik is nu in balbezit. Knarvik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Man onderschept slim de pass. Man speelt de bal door. Semik rent richting de bal. Błoto verovert de bal door een tackle van achteren. Błoto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Maza rent richting de bal. Maza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Barrientos verovert de bal door een tackle van achteren. Barrientos geeft een lange en hoge pass. Daar is Mach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knarvik is nu in balbezit. Knarvik draait met de bal, schiet en ... Valdivia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Blanquirroja C.F 16%, Team perrodrigoxs 84%.
La Blanquirroja C.F - Team perrodrigoxs 7:0

49e minuut.
Barrientos onderschept slim de pass. Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Maza geeft een hoge lob. Knarvik rent richting de bal. Knarvik schiet op doel. Valdivia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Blanquirroja C.F - Team perrodrigoxs 8:0

52e minuut.
Najbuk geeft een lange en hoge pass. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoto begaat een overtreding. Błoto krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Man geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bartra de bal. Bartra geeft een hoge lob. Ocaqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocaqov haalt uit met een fantastische trap. Miranda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
La Blanquirroja C.F - Team perrodrigoxs 8:1

58e minuut.
Knarvik is nu in balbezit. Knarvik haalt uit met een fantastische trap. Man geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mach de bal onder controle te krijgen. Knarvik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Blanquirroja C.F - Team perrodrigoxs 9:1

60e minuut.
Revoredo is nu in balbezit. Barrientos rent richting de bal. Barrientos passt de bal zonder na te denken. Knarvik is nu in balbezit. Knarvik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Man onderschept slim de pass. Man geeft de bal voor. Knarvik is nu in balbezit. Knarvik schiet op doel. Semik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Najbuk verovert de bal door een tackle van achteren. Najbuk geeft de bal voor. Daar is Mach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knarvik is nu in balbezit. Knarvik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Maza speelt de bal door. Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Man met een sublieme pass. Maza rent richting de bal. Maza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Najbuk met een sublieme pass. Knarvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maza rent richting de bal. Maza haalt uit met een fantastische trap. Valdivia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Blanquirroja C.F - Team perrodrigoxs 10:1

89e minuut.
Revoredo rent richting de bal. Maza verovert de bal door een tackle van achteren. Maza met een sublieme pass. Knarvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Knarvik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Blanquirroja C.F - Team perrodrigoxs 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Blanquirroja C.F 20%, Team perrodrigoxs 80%.
La Blanquirroja C.F - Team perrodrigoxs 11:1