Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguardientosos FC UNIVERSITARIOS FC
BLUE Tactiek elegante
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
60.7 gemiddelde waardering 57.2
formidable Schieten very good
very good Passen good
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Loukkola neemt vlug de vrije trap. Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk haalt uit met een fantastische trap. Dupain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - UNIVERSITARIOS FC 0:1

5e minuut.
Carrario geeft de bal voor. Miski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miski passt de bal zonder na te denken. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Lubszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrario bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Axundzadə is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coca. Axundzadə is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lubszczyk met een snel genomen vrije trap. Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny geeft een lange en hoge pass. Polczyk rent richting de bal. Polczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Tejeda verovert de bal door een tackle van achteren. Loukkola is nu in balbezit. Loukkola met een sublieme pass. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gutović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrario rent richting de bal. Carrario geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aguardientosos FC - UNIVERSITARIOS FC 1:1

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Polczyk stond buitenspel. Dupain maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cuba kopt de bal weg. Serrano kan de bal niet met de borst controleren. Serrano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gutović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miski is nu in balbezit. Miski geeft een lange en hoge pass. Cuba springt en kopt de bal. Lubszczyk bokst de bal weg.

41e minuut.
Carrario met een sublieme pass. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Serrano draait met de bal, schiet en ... Cuba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - UNIVERSITARIOS FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguardientosos FC 44%, UNIVERSITARIOS FC 56%.
Aguardientosos FC - UNIVERSITARIOS FC 2:1

56e minuut.
Serrano controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Macedo komt het veld opgelopen. Crews komt het veld opgelopen. Townsend komt het veld opgelopen. Osada komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Wilczak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrario is nu in balbezit. Carrario geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Tejeda verovert de bal door een tackle van achteren. Tejeda geeft een hoge lob. Serrano is nu in balbezit. Klungelig pakt Serrano de bal. Serrano schiet op doel. Lubszczyk bokst de bal weg.

68e minuut.
Casañas met de inworp. Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat probeert naar een medespeler te passen. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Polczyk kopt de bal weg. Daar is Coca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Axundzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Axundzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aguardientosos FC - UNIVERSITARIOS FC 2:2

74e minuut.
Sârgu passt de bal zonder na te denken. Amat is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osada. Osada krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguardientosos FC 32%, UNIVERSITARIOS FC 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aguardientosos FC - UNIVERSITARIOS FC 2:2