Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mauritas Cinco Estrellas
Mauritas Tactiek Achicando Espaci
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
59.4 gemiddelde waardering 53.8
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen goed


3e minuut.
Havriciuc is nu in balbezit. Havriciuc passt de bal zonder na te denken. Bencheikh is nu in balbezit. Bencheikh haalt uit met een fantastische trap. Ávalos probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sollier zal de hoekschop nemen. Kawa bokst de bal weg.

9e minuut.
Ávalos verovert de bal door een tackle van achteren. Ávalos geeft een hoge lob. Havriciuc kopt de bal weg. Daar is Dobranschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobranschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Vignoli rent richting de bal. Adrianzén verovert de bal door een tackle van achteren. Adrianzén passt de bal met de wreef. Arroyo rent richting de bal. Arroyo geeft een hoge lob. Ahnert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Buitenspel voor Dobranschi. Goede buitenspelval van de verdediging. Fantov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Przyrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aliaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliaga draait met de bal, schiet en ... Ahnert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Olivera onderschept slim de pass. Olivera probeert naar een medespeler te passen. Bencheikh is nu in balbezit. Bencheikh draait met de bal, schiet en ... Kawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Cinco Estrellas 1:0

28e minuut.
Sollier is nu in balbezit. Sollier geeft een hoge lob. Daar is Dobranschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobranschi schiet op doel. Kawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Adrianzén probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Havriciuc neemt de hoekschop. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Cinco Estrellas 2:0

34e minuut.
Inworp. Kotzamanis met de inworp. Sollier is nu in balbezit. Sollier geeft een hoge lob. Dobranschi krijgt zijn hoofd ertegen. Kawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Vignoli met een sublieme pass. Havriciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fantov. Fantov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauritas 52%, Cinco Estrellas 48%.
Mauritas - Cinco Estrellas 2:0

46e minuut.
Osadici komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Bencheikh rent richting de bal. Bencheikh passt de bal zonder na te denken. Daar is Dobranschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. Olivera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Inworp. Miranyan komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ávalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sollier onderschept slim de pass. Klungelig pakt Sollier de bal. Sollier geeft een hoge lob. Dobranschi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Vignoli rent richting de bal. Miranyan verovert de bal door een tackle van achteren. Miranyan passt de bal zonder na te denken. Aliaga is nu in balbezit. Aliaga haalt uit met een fantastische trap. Ahnert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Lemme geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fantov met de inworp. Osadici rent richting de bal. Osadici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis geeft een lange en hoge pass. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. Kawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Cinco Estrellas 3:0

65e minuut.
Barcău komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Vargas geeft een hoge lob. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis begaat een overtreding. Karagiannis krijgt een gele kaart. Barcău is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoffman wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauritas 49%, Cinco Estrellas 51%.
Mauritas - Cinco Estrellas 3:0