Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cinco Estrellas UNIVERSITARIOS FC
Achicando Espaci Tactiek elegante
42% Balbezit 58%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53.5 gemiddelde waardering 55.4
excellent Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen excellent


12e minuut.
Sârgu is nu in balbezit. Sârgu passt de bal zonder na te denken. Osada is nu in balbezit. Osada geeft de bal voor. Axundzadə springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Axundzadə is nu in balbezit. Axundzadə probeert naar een medespeler te passen. Ricketts rent richting de bal. Ricketts schiet op doel. Kawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinco Estrellas - UNIVERSITARIOS FC 0:1

16e minuut.
Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo geeft de bal voor. Sârgu kopt de bal weg. Axundzadə rent richting de bal. Axundzadə draait met de bal, schiet en ... Kawa bokst de bal weg.

21e minuut.
Sârgu met een sublieme pass. Ricketts rent richting de bal. Met opzet legt Fantov zijn tegenspeler op de grond. Fantov krijgt een gele kaart. Ricketts raakt geblesseerd tijdens het duel. Lubszczyk komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Wilczak verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczak geeft een lange en hoge pass. Axundzadə is nu in balbezit. Axundzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinco Estrellas - UNIVERSITARIOS FC 0:2

44e minuut.
Osada geeft een hoge lob. Axundzadə is nu in balbezit. Olivera onderschept slim de pass. Olivera geeft een hoge lob. Barcău maakt een snoekduik en kopt de bal. Lubszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinco Estrellas 52%, UNIVERSITARIOS FC 48%.
Cinco Estrellas - UNIVERSITARIOS FC 0:2

46e minuut.
Osadici komt het veld opgelopen. Czorny komt het veld opgelopen. Ávalos komt het veld opgelopen. Miranyan komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ricketts geeft een hoge lob. Kwoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoka passt de bal zonder na te denken. Axundzadə is nu in balbezit. Axundzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinco Estrellas - UNIVERSITARIOS FC 0:3

51e minuut.
Townsend komt het veld opgelopen. Loukkola komt het veld opgelopen. Brauer komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kwoka onderschept slim de pass. Fantov bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czorny krijgt een gele kaart. Fantov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barcău zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lubszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinco Estrellas - UNIVERSITARIOS FC 1:3

61e minuut.
Barcău rent richting de bal. Wilczak begaat een overtreding. Barcău raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoffman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barcău springt en kopt de bal. Lubszczyk bokst de bal weg.

66e minuut.
Osada draait met de bal, schiet en ... Kawa met een sublieme pass. Loukkola kopt de bal weg. Osada bereikt de bal nog maar net als eerste. Osada geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Olivera controleert de bal met de borst. Axundzadə is nu in balbezit. Olivera begaat een overtreding. Olivera krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Czorny passt de bal met de wreef. Axundzadə is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vargas. Vargas krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Czorny speelt de bal door. Klungelig pakt Townsend de bal. Townsend onderschept slim de pass. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău draait met de bal, schiet en ... Lubszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Hoffman geeft de bal voor. Wilczak probeert naar een medespeler te passen. Osada rent richting de bal. Hoffman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffman geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinco Estrellas 46%, UNIVERSITARIOS FC 54%.
Cinco Estrellas - UNIVERSITARIOS FC 1:3