Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mauritas Aguardientosos FC
Mauritas Tactiek BLUE
57% Balbezit 43%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
59.8 gemiddelde waardering 61.1
very good Schieten outstanding
very good Passen very good
incredible Verdedigen very good


3e minuut.
Coca met een sublieme pass. Amat rent richting de bal. Amat passt de bal in één keer door. Cuba is nu in balbezit. Cuba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karagiannis met een sublieme pass. Bencheikh heeft problemen om de bal te vangen. Cuba is nu in balbezit. Cuba haalt uit met een fantastische trap. Ahnert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Tejeda geeft de bal voor. Karagiannis is nu in balbezit. Cuba onderschept slim de pass. Cuba schiet op doel. Ahnert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Aguardientosos FC 0:1

6e minuut.
Kotzamanis probeert naar een medespeler te passen. Miski geeft de bal voor. Amat kopt de bal weg. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba haalt uit met een fantastische trap. Ahnert bokst de bal weg.

9e minuut.
Miski met de inworp. Carrario geeft een hoge lob. Kotzamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba onderschept slim de pass. Cuba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Aguardientosos FC 0:2

13e minuut.
Bulcke bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrario verovert de bal door een tackle van achteren. Carrario passt de bal met de wreef. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Karagiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Amat wilt de vrije trap nemen. Tejeda geeft de bal voor. Serrano krijgt zijn hoofd ertegen. Ahnert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amat rent richting de bal. Amat draait met de bal, schiet en ... Ahnert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Aguardientosos FC 0:3

18e minuut.
Sollier controleert de bal met de borst. Casañas geeft een lange en hoge pass. Cuba is nu in balbezit. Cuba geeft de bal voor. Serrano maakt een snoekduik en kopt de bal. Ahnert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Serrano passt de bal in één keer door. Amat is nu in balbezit. Amat passt de bal zonder na te denken. Cuba rent richting de bal. Cuba draait met de bal, schiet en ... Ahnert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Carillo geeft een lange en hoge pass. Cuba rent richting de bal. Kotzamanis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cuba raakt geblesseerd tijdens het duel. Serrano legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Aguardientosos FC 0:4

38e minuut.
Casañas passt de bal in één keer door. Amat is nu in balbezit. Amat passt de bal met de wreef. Cuba rent richting de bal. Cuba haalt uit met een fantastische trap. Ahnert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Serrano rent richting de bal. Lemme rent richting de bal. Serrano onderschept slim de pass. Serrano draait met de bal, schiet en ... Ahnert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Aguardientosos FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauritas 72%, Aguardientosos FC 28%.
Mauritas - Aguardientosos FC 0:5

54e minuut.
Carrario is nu in balbezit. Carrario geeft een lange en hoge pass. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ... Ahnert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Aguardientosos FC 0:6

60e minuut.
Dobranschi passt de bal zonder na te denken. Havriciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tejeda zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tejeda naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Klungelig pakt Havriciuc de bal. Gil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Havriciuc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vignoli met een snel genomen vrije trap. Havriciuc probeert naar een medespeler te passen. Bencheikh rent richting de bal. Bencheikh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Przyrowski passt de bal zonder na te denken. Cuba rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotzamanis. Kotzamanis krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Kotzamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotzamanis passt de bal met de wreef. Inworp. Casañas met een snelle inworp. Amat geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Przyrowski met een sublieme pass. Kotzamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat verovert de bal door een tackle van achteren. Amat geeft een lange en hoge pass. Serrano maakt een snoekduik en kopt de bal. Ahnert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Amat kopt de bal weg. Serrano rent richting de bal. Serrano passt de bal met de wreef. Cuba is nu in balbezit. Cuba schiet op doel. Ahnert bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauritas 62%, Aguardientosos FC 38%.
Mauritas - Aguardientosos FC 0:6