Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cusco F.C. Crema UNFV
532 Bandas Tactiek prueba4132
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 57.3
good Schieten excellent
good Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Velásquez geeft een hoge lob. Inworp. Arias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Falcón de bal. Falcón geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Biro-Biro verovert de bal door een tackle van achteren. Biro-Biro haalt uit met een fantastische trap. Fihaki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Crema UNFV 0:1

15e minuut.
Velásquez geeft een hoge lob. Preda is nu in balbezit. Preda passt de bal in één keer door. Diabol rent richting de bal. Diabol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Velásquez passt de bal in één keer door. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vulchinovski. Vulchinovski krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Klungelig pakt Veneziani de bal. Preda verovert de bal door een tackle van achteren. Diabol is nu in balbezit. Diabol schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cusco F.C. - Crema UNFV 1:1

23e minuut.
Paszkowski met een sublieme pass. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rubio krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Velásquez rent richting de bal. Velásquez geeft een lange en hoge pass. Štika probeert de bal met de borst te controleren. Preda onderschept slim de pass. Preda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Preda is nu in balbezit. Preda schiet op doel. Stolc probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Arias met de inworp. Falcón geeft een lange en hoge pass. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Fihaki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Crema UNFV 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cusco F.C. 51%, Crema UNFV 49%.
Cusco F.C. - Crema UNFV 1:2

51e minuut.
Chiarini rent richting de bal. Chiarini met een sublieme pass. del Puente rent richting de bal. Preda rent richting de bal. Preda geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agüero komt het veld opgelopen. Coria komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Coria met een sublieme pass. Preda is nu in balbezit. Preda speelt de bal door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cusco F.C. - Crema UNFV 2:2

64e minuut.
Arbulú geeft een lange en hoge pass. Falcón kopt de bal weg. Klungelig pakt Parisio de bal. Biro-Biro bereikt de bal nog maar net als eerste. Biro-Biro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Crema UNFV 2:3

67e minuut.
Chiarini geeft de bal voor. Coria bereikt de bal nog maar net als eerste. Coria probeert naar een medespeler te passen. Preda rent richting de bal. Preda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cusco F.C. - Crema UNFV 3:3

72e minuut.
Paszkowski passt de bal met de wreef. Vulchinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulchinovski speelt de bal door. Arbulú bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbulú geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Barrera komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Vulchinovski onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Preda geeft de bal voor. Klungelig pakt Štika de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barrera neemt de hoekschop. Agüero krijgt zijn hoofd ertegen. Stolc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coria krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Crema UNFV 4:3

83e minuut.
Biro-Biro heeft problemen om de bal te vangen. Falcón is nu in balbezit. Agüero maakt een afschuwelijke overtreding. Falcón raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Falcón kan niet meer verder spelen. Fossali komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Arbulú passt de bal in één keer door. Cabrera rent richting de bal. Rubio rent richting de bal. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Fihaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Barrera kopt de bal weg. Preda probeert naar een medespeler te passen. Coria rent richting de bal. Coria geeft een lange en hoge pass. Agüero maakt een snoekduik en kopt de bal. Stolc bokst de bal weg. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Crema UNFV 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cusco F.C. 44%, Crema UNFV 56%.
Cusco F.C. - Crema UNFV 5:3