Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANFAP PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ*
343 equilibrado Tactiek Jack Sparrow
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 54.6
solide Schieten uitstekend
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Velazco rent richting de bal. Gaitán onderschept slim de pass. Gaitán passt de bal in één keer door. Montaño is nu in balbezit. Montaño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pápai rent richting de bal. Hajdamowicz begaat een overtreding. Pápai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Velazco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szafran rent richting de bal. Szafran draait met de bal, schiet en ... Jornet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szafran is nu in balbezit. Szafran haalt uit met een fantastische trap. Jornet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 1:0

26e minuut.
Rendon onderschept slim de pass. Rendon met een sublieme pass. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana speelt de bal door. Montaño controleert de bal met de borst. Thévenin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montaño rent richting de bal. Montaño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFAP - PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 1:1

28e minuut.
Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana geeft de bal voor. Velázquez is nu in balbezit. Montaño verovert de bal door een tackle van achteren. Montaño haalt uit met een fantastische trap. Thévenin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Montaño de bal. Kopel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kopel krijgt een gele kaart. Montaño is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montaño kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Thévenin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 1:2

32e minuut.
Rendon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendon geeft een lange en hoge pass. Velazco heeft problemen om de bal te vangen. Gaitán rent richting de bal. Gaitán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Montaño de bal. Gaitán is nu in balbezit. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFAP 66%, PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 34%.
ANFAP - PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 1:2

58e minuut.
bin Abd Wahab is nu in balbezit. bin Abd Wahab passt de bal in één keer door. Rendon speelt de bal door. Gaitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitán haalt uit met een fantastische trap. Thévenin bokst de bal weg.

62e minuut.
Inworp. Cordone komt het veld opgelopen. Croitoru komt het veld opgelopen. Aminu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Thévenin speelt de bal door. Klungelig pakt Van Praet de bal. Van Praet passt de bal in één keer door. Aminu rent richting de bal. Aminu schiet op doel. Thévenin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Velázquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño geeft een hoge lob. Thévenin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Kopel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siedłowski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Hajdamowicz speelt de bal door. Aminu is nu in balbezit. Aminu speelt de bal door. Montaño is nu in balbezit. Montaño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Aminu onderschept slim de pass. Aminu met een sublieme pass. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño schiet op doel. Thévenin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 1:3

84e minuut.
Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordone rent richting de bal. Cordone passt de bal in één keer door. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zifla bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Wahab onderschept slim de pass. bin Abd Wahab passt de bal in één keer door. Montaño is nu in balbezit. Montaño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFAP 63%, PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 37%.
ANFAP - PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 1:3