Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* Aguardientosos FC
Jack Sparrow Tactiek BLUE
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 58.1
adequate Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Carrario geeft een hoge lob. Van Praet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miski. Miski krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Spurna passt de bal met de wreef. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitoru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Croitoru naar de kleedkamers voor een vroege douche. Serrano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carrario zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Troitskij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Casañas geeft de bal voor. Spurna geeft een lange en hoge pass. Cuba maakt een snoekduik en kopt de bal. Podhrázský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Troitskij probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cuba rent richting de bal. Cuba passt de bal met de wreef. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Aguardientosos FC 0:1

26e minuut.
Carillo probeert naar een medespeler te passen. Miski is nu in balbezit. Miski passt de bal zonder na te denken. Cuba is nu in balbezit. Cuba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Aguardientosos FC 0:2

28e minuut.
Spurna met een sublieme pass. Trillo rent richting de bal. Cuba onderschept slim de pass. Cuba geeft de bal voor. Serrano krijgt zijn hoofd ertegen. Troitskij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Juskowiak is nu in balbezit. Cuba onderschept slim de pass. Cuba passt de bal in één keer door. Spurna bereikt de bal nog maar net als eerste. Spurna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Carrario passt de bal met de wreef. Spurna rent richting de bal. Buendía tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buendía krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Podhrázský geeft een lange en hoge pass. Inworp. Miski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrario geeft een hoge lob. Serrano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Aguardientosos FC 0:3

38e minuut.
Inworp. Spurna met een snelle inworp. Carrario geeft een hoge lob. Cuba krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Aguardientosos FC 0:4

39e minuut.
Klungelig pakt Buendía de bal. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Spurna rent richting de bal. Spurna draait met de bal, schiet en ... Troitskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Aguardientosos FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 77%, Aguardientosos FC 23%.
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Aguardientosos FC 0:5

48e minuut.
Podhrázský bereikt de bal nog maar net als eerste. Miski verovert de bal door een tackle van achteren. Miski passt de bal zonder na te denken. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ... Troitskij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Coca probeert naar een medespeler te passen. Casañas met een sublieme pass. Spurna is nu in balbezit. Calmet verovert de bal door een tackle van achteren. Calmet geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Spurna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Serrano de bal. Podhrázský is nu in balbezit. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Uribe geeft een hoge lob. Carillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Juskowiak de bal. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Van Praet passt de bal zonder na te denken. Podhrázský rent richting de bal. Serrano onderschept slim de pass. Serrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Aguardientosos FC 0:6

71e minuut.
Carillo probeert naar een medespeler te passen. Cuba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juskowiak. Juskowiak krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Gil passt de bal zonder na te denken. Carrario rent richting de bal. Carrario passt de bal zonder na te denken. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Aguardientosos FC 0:7

79e minuut.
Miski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miski geeft een lange en hoge pass. Serrano kopt de bal weg. Cuba rent richting de bal. Cuba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Miski rent richting de bal. Miski passt de bal in één keer door. Cuba is nu in balbezit. Cuba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Aguardientosos FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 75%, Aguardientosos FC 25%.
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Aguardientosos FC 0:8