Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mauritas Atlético Internacional
Mauritas Tactiek 1-4-2-3-1
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
31 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 31.9
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
formidabel Verdedigen zwak


2e minuut.
Sollier passt de bal met de wreef. Bencheikh rent richting de bal. Bencheikh passt de bal met de wreef. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Klungelig pakt Dobranschi de bal. Bisbal rent richting de bal. Bencheikh verovert de bal door een tackle van achteren. Bencheikh draait met de bal, schiet en ... Dobranschi probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Przyrowski geeft de bal voor. Havriciuc rent richting de bal. Havriciuc geeft een hoge lob. Dobranschi heeft problemen om de bal te vangen. Dobranschi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotzamanis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bencheikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencheikh draait met de bal, schiet en ... Bisbal probeert de bal aan de voet te houden. Oré bokst de bal weg.

11e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi is nu in balbezit. Pastor speelt de bal door. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Bencheikh speelt de bal door. Daar is Sollier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sollier geeft een hoge lob. Dobranschi maakt een snoekduik en kopt de bal. Oré maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pastor speelt de bal door. Havriciuc speelt de bal door. Klungelig pakt Dobranschi de bal. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. Oré probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Atlético Internacional 1:0

19e minuut.
Havriciuc probeert naar een medespeler te passen. Villanueva rent richting de bal. Bencheikh verovert de bal door een tackle van achteren. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Atlético Internacional 2:0

23e minuut.
Kotzamanis met een snelle inworp. Bencheikh rent richting de bal. Bencheikh passt de bal zonder na te denken. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi schiet op doel. Oré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Atlético Internacional 3:0

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Havriciuc met een snelle inworp. Pastor rent richting de bal. Pastor geeft de bal voor. Dobranschi krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sollier probeert naar een medespeler te passen. Bencheikh heeft problemen om de bal te vangen. Melgar is nu in balbezit. Bencheikh onderschept slim de pass. Bencheikh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Karagiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiannis geeft een hoge lob. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi schiet op doel. Oré maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Atlético Internacional 4:0

31e minuut.
Sollier met een snelle inworp. Bencheikh rent richting de bal. Bencheikh speelt de bal door. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Atlético Internacional 5:0

34e minuut.
Havriciuc rent richting de bal. Havriciuc passt de bal in één keer door. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. Casavilca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Havriciuc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bencheikh krijgt zijn hoofd ertegen. Oré werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Atlético Internacional 6:0

37e minuut.
Daar is Kardynał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemme rent richting de bal. Kardynał verovert de bal door een tackle van achteren. Kardynał haalt uit met een fantastische trap. Ahnert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Atlético Internacional 6:1

44e minuut.
Bencheikh probeert naar een medespeler te passen. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maldonado de bal onder controle te krijgen. Oré probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Atlético Internacional 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauritas 33%, Atlético Internacional 67%.
Mauritas - Atlético Internacional 7:1

47e minuut.
Dobranschi passt de bal met de wreef. Havriciuc is nu in balbezit. Havriciuc met een sublieme pass. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Atlético Internacional 8:1

49e minuut.
Sollier geeft de bal voor. Melgar probeert de bal aan de voet te houden. Pastor kopt de bal weg. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Atlético Internacional 9:1

54e minuut.
Sollier heeft problemen om de bal te vangen. Sollier speelt de bal door. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Atlético Internacional 10:1

66e minuut.
Dobranschi draait met de bal, schiet en ... Sollier heeft problemen om de bal te vangen. Sollier geeft een hoge lob. Havriciuc heeft problemen om de bal te vangen. Havriciuc schiet op doel. Oré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Atlético Internacional 11:1

67e minuut.
Inworp. Kotzamanis met een snelle inworp. Daar is Sollier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sollier geeft de bal voor. Pastor springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Arbulú geeft de bal voor. Turski rent richting de bal. Kardynał is nu in balbezit. Turski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turski draait met de bal, schiet en ... Ahnert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Dobranschi heeft problemen om de bal te vangen. Dobranschi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sollier de bal. Bencheikh rent richting de bal. Bencheikh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sollier speelt de bal door. Dobranschi is nu in balbezit. Casavilca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobranschi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lemme komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Atlético Internacional 12:1

81e minuut.
Sollier rent richting de bal. Sollier met een sublieme pass. Bencheikh speelt de bal door. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Atlético Internacional 13:1

83e minuut.
Dobranschi speelt de bal door. Klungelig pakt Havriciuc de bal. Havriciuc geeft de bal voor. Bencheikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencheikh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kotzamanis passt de bal zonder na te denken. Bencheikh is nu in balbezit. Bencheikh passt de bal in één keer door. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Atlético Internacional 14:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauritas 30%, Atlético Internacional 70%.
Mauritas - Atlético Internacional 14:1