Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naveus ANFAP
442 Tactiek 343 equilibrado
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 54.7
adequate Schieten incredible
good Passen very good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Hornshyld passt de bal zonder na te denken. Gualberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualberti speelt de bal door. Szafran is nu in balbezit. Szafran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Álvarez met de inworp. Jaso Delgado rent richting de bal. Jaso Delgado passt de bal in één keer door. Pápai is nu in balbezit. Pápai haalt uit met een fantastische trap. Zúñiga bokst de bal weg. Szafran heeft problemen om de bal te vangen. Filyan is nu in balbezit. Szafran verovert de bal door een tackle van achteren. Szafran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - ANFAP 0:1

16e minuut.
Pápai is nu in balbezit. Pápai passt de bal in één keer door. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Bastardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sieniuta rent richting de bal. Zifla verovert de bal door een tackle van achteren. Pápai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pápai geeft een lange en hoge pass. Zúñiga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szafran rent richting de bal. Szafran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - ANFAP 0:2

23e minuut.
Pápai passt de bal in één keer door. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jaso Delgado de bal. Jaso Delgado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Velázquez geeft een lange en hoge pass. Szafran kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wan. Wan krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daar is Fabra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez rent richting de bal. Álvarez speelt de bal door. Pápai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pápai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bastardo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Álvarez met een snelle inworp. Dierick geeft een lange en hoge pass. Szafran maakt een snoekduik en kopt de bal. Zúñiga bokst de bal weg.

32e minuut.
Klungelig pakt Dierick de bal. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek geeft een lange en hoge pass. Daar is Pápai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pápai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pápai rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zifla neemt de hoekschop. Szafran is nu in balbezit. Szafran draait met de bal, schiet en ... Zúñiga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Inworp. Álvarez met een snelle inworp. Jaso Delgado geeft een lange en hoge pass. Szafran springt en kopt de bal. Zúñiga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Jaso Delgado geeft een hoge lob. Pápai kopt de bal weg. Daar is Wan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - ANFAP 0:3

40e minuut.
Pápai kopt de bal weg. Zifla rent richting de bal. Zifla geeft een hoge lob. Szafran rent richting de bal. Szafran draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Hornshyld passt de bal in één keer door. Variaş is nu in balbezit. Velázquez is nu in balbezit. Variaş onderschept slim de pass. Variaş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naveus 64%, ANFAP 36%.
Naveus - ANFAP 0:3

47e minuut.
Dierick met een sublieme pass. Zawodziński rent richting de bal. Zifla onderschept slim de pass. Zifla geeft een lange en hoge pass. Szafran springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Zúñiga met een sublieme pass. Klungelig pakt Zawodziński de bal. Zifla speelt de bal door. Pápai is nu in balbezit. Pápai geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Pápai passt de bal met de wreef. Szafran is nu in balbezit. Bastardo onderschept slim de pass. Pápai verovert de bal door een tackle van achteren. Pápai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bastardo is nu in balbezit. Jaso Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Szafran is nu in balbezit. Szafran schiet op doel. Zúñiga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - ANFAP 0:4

58e minuut.
Szafran onderschept slim de pass. Szafran passt de bal in één keer door. Pápai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pápai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - ANFAP 0:5

68e minuut.
Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek geeft de bal voor. Daar is Wan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pápai rent richting de bal. Pápai draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Baštrica geeft een hoge lob. Wan probeert de bal met de borst te controleren. Pápai rent richting de bal. Pápai haalt uit met een fantastische trap. Zúñiga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - ANFAP 0:6

70e minuut.
Jaso Delgado passt de bal zonder na te denken. Dierick speelt de bal door. Pápai is nu in balbezit. Pápai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - ANFAP 0:7

78e minuut.
Jaso Delgado is nu in balbezit. Jaso Delgado geeft de bal voor. Pápai probeert de bal met de borst te controleren. Pápai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - ANFAP 0:8

80e minuut.
Jaso Delgado draait met de bal, schiet en ... Zúñiga probeert naar een medespeler te passen. Dierick kopt de bal weg. Szafran is nu in balbezit. Szafran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - ANFAP 0:9

87e minuut.
Bosek speelt de bal door. Jaso Delgado is nu in balbezit. Gualberti probeert naar een medespeler te passen. Szafran is nu in balbezit. Szafran schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - ANFAP 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naveus 75%, ANFAP 25%.
Naveus - ANFAP 0:10