Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aiur F.C. Aguardientosos FC
4-4-2 RW Tactiek BLUE
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
39.4 gemiddelde waardering 59.5
adequate Schieten outstanding
adequate Passen very good
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Miski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lixăndroiu. Miski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lixăndroiu onderschept slim de pass. Spurna komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tekadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Spurna verovert de bal door een tackle van achteren. Spurna met een sublieme pass. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Carillo geeft de bal voor. Krobot controleert de bal met de borst. Serrano is nu in balbezit. Cuba rent richting de bal. Cuba haalt uit met een fantastische trap. Lean bokst de bal weg.

15e minuut.
Miski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Herrera komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Spurna met een sublieme pass. Amat geeft een hoge lob. Serrano speelt de bal door. Cuba is nu in balbezit. Cuba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Buitenspel voor Bornäs. Goede buitenspelval van de verdediging. Casañas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Lean werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aiur F.C. - Aguardientosos FC 0:1

41e minuut.
Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutija rent richting de bal. Tejeda verovert de bal door een tackle van achteren. Tejeda geeft de bal voor. Serrano springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarianos onderschept slim de pass. Psarianos geeft een lange en hoge pass. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ... Lean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aiur F.C. 76%, Aguardientosos FC 24%.
Aiur F.C. - Aguardientosos FC 0:1

46e minuut.
Trandafir komt het veld opgelopen. Fokkis komt het veld opgelopen. Dušić komt het veld opgelopen. Grubba komt het veld opgelopen. Cruz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tejeda met de inworp. Herrera geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Amat de bal onder controle te krijgen. Cuba is nu in balbezit. Cuba schiet op doel. Lean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trandafir is nu in balbezit. Serrano onderschept slim de pass. Serrano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Spurna geeft een hoge lob. Krobot probeert de bal met de borst te controleren. Cuba is nu in balbezit. Cuba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aiur F.C. - Aguardientosos FC 0:2

54e minuut.
Herrera passt de bal zonder na te denken. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trandafir krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Hyjek met een sublieme pass. Spurna bereikt de bal nog maar net als eerste. Spurna passt de bal met de wreef. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Trandafir geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bornäs stond buitenspel. Tejeda neemt vlug de vrije trap. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Amat geeft een hoge lob. Trandafir kopt de bal weg. Spurna heeft problemen om de bal te vangen. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba draait met de bal, schiet en ... Lean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Cruz geeft de bal voor. Buitenspel voor Dušić. Goede buitenspelval van de verdediging. Carrera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cuba rent richting de bal. Cuba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Spurna speelt de bal door. Tejeda heeft problemen om de bal te vangen. Tejeda geeft een hoge lob. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aiur F.C. - Aguardientosos FC 0:3

72e minuut.
Bornäs speelt de bal door. Cuba is nu in balbezit. Grubba rent richting de bal. Cuba verovert de bal door een tackle van achteren. Cuba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Spurna geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Amat de bal. Amat probeert naar een medespeler te passen. Cuba rent richting de bal. Cuba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aiur F.C. - Aguardientosos FC 0:4

82e minuut.
Carillo probeert naar een medespeler te passen. Hyjek onderschept slim de pass. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aiur F.C. - Aguardientosos FC 0:5

86e minuut.
Roberts rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tejeda. Roberts is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roberts met een snel genomen vrije trap. Bornäs maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aiur F.C. 72%, Aguardientosos FC 28%.
Aiur F.C. - Aguardientosos FC 0:5