Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la U Inter Lima
541 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 19.4
adequate Schieten weak
poor Passen weak
adequate Verdedigen weak


7e minuut.
Saco Vértiz geeft de bal voor. Daar is Pinglo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa draait met de bal, schiet en ... Traverso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la U - Inter Lima 1:0

14e minuut.
Traverso trapt de bal weg van het doel. Castelão kopt de bal weg. Valenzuela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la U - Inter Lima 2:0

38e minuut.
Pinglo is nu in balbezit. Overmars verovert de bal door een tackle van achteren. Soria met een sublieme pass. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
la U - Inter Lima 3:0

39e minuut.
Mazzini probeert naar een medespeler te passen. Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria begaat een overtreding. Soria krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Arteaga passt de bal zonder na te denken. Cabrejos is nu in balbezit. Menotti verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga rent richting de bal. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sáenz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la U 41%, Inter Lima 59%.
la U - Inter Lima 3:0

47e minuut.
Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria geeft een lange en hoge pass. Ulloa rent richting de bal. Ulloa haalt uit met een fantastische trap. Traverso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
la U - Inter Lima 4:0

51e minuut.
Valenzuela onderschept slim de pass. Valenzuela speelt de bal door. Morales probeert naar een medespeler te passen. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa schiet op doel. Paal! Vellido heeft problemen om de bal te vangen. Pinglo rent richting de bal. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Traverso bokst de bal weg. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la U - Inter Lima 5:0

55e minuut.
Overmars bereikt de bal nog maar net als eerste. Overmars geeft de bal voor. Arriola heeft problemen om de bal te vangen. Ulloa rent richting de bal. Ulloa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Castelão passt de bal in één keer door. Morales is nu in balbezit. Morales passt de bal in één keer door. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Morales rent richting de bal. Morales passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Valenzuela de bal onder controle te krijgen. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Arriola met een snelle inworp. Castelão met een sublieme pass. Soria met een sublieme pass. Ulloa rent richting de bal. Ulloa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la U 45%, Inter Lima 55%.
la U - Inter Lima 5:0