Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perú Saint German The Pranksters
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 20.9
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


21e minuut.
Falcón kopt de bal weg. Fontela bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontela geeft de bal voor. Cubillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú Saint German 35%, The Pranksters 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perú Saint German - The Pranksters 0:0

52e minuut.
Cubillas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Melgar is nu in balbezit. Melgar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Soto de bal. Soto schiet op doel. Valle Riestra bokst de bal weg.

60e minuut.
San Román speelt de bal door. Cachay heeft problemen om de bal te vangen. Cubillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillas haalt uit met een fantastische trap. San Román probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú Saint German - The Pranksters 1:0

71e minuut.
Velarde met een sublieme pass. Palma heeft problemen om de bal te vangen. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón draait met de bal, schiet en ... Cano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú Saint German - The Pranksters 2:0

82e minuut.
San Román met een harde bal richting middenveld. Velarde rent richting de bal. Velarde met een sublieme pass. Marrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Arroyo geeft de bal voor. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaranga begaat een overtreding. Yaranga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú Saint German 46%, The Pranksters 54%.
Perú Saint German - The Pranksters 2:0