Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MRTA la U
442 Tactiek 541
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 29.6
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen slecht
zeer goed Verdedigen redelijk


11e minuut.
Korunka is nu in balbezit. Korunka probeert naar een medespeler te passen. Sikorski rent richting de bal. Sikorski draait met de bal, schiet en ... Sáenz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - la U 1:0

14e minuut.
Asngari onderschept slim de pass. Asngari geeft een lange en hoge pass. Daar is Menotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriaga rent richting de bal. Arriaga draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - la U 2:0

18e minuut.
Sikorski met een sublieme pass. Sainio is nu in balbezit. Sainio probeert naar een medespeler te passen. Arriaga rent richting de bal. Arriaga draait met de bal, schiet en ... Sáenz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Ulloa onderschept slim de pass. Ulloa passt de bal zonder na te denken. Sikorski is nu in balbezit. Sikorski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - la U 3:0

22e minuut.
Congedo probeert naar een medespeler te passen. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Girompini begaat een overtreding. Girompini krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Sikorski is nu in balbezit. Saco Vértiz verovert de bal door een tackle van achteren. Korunka onderschept slim de pass. Sikorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - la U 4:0

32e minuut.
Sáenz trapt de bal weg. Korunka kopt de bal weg. Klungelig pakt Chumpitaz de bal. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Saravia is nu in balbezit. Saravia met een sublieme pass. Gaitán is nu in balbezit. Ulloa verovert de bal door een tackle van achteren. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gaitán controleert de bal met de borst. Ulloa rent richting de bal. Stergiopoulos probeert naar een medespeler te passen. Sikorski rent richting de bal. Sikorski draait met de bal, schiet en ... Sáenz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Asngari kopt de bal weg. Sainio rent richting de bal. Sainio passt de bal in één keer door. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MRTA 40%, la U 60%.
MRTA - la U 4:0

48e minuut.
Korunka rent richting de bal. Sikorski rent richting de bal. Sikorski passt de bal in één keer door. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Stergiopoulos kopt de bal weg. Chumpitaz heeft problemen om de bal te vangen. Sikorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski schiet op doel. Sáenz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - la U 5:0

52e minuut.
Soria kopt de bal weg. Korunka rent richting de bal. Korunka geeft een hoge lob. Daar is Arriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Menotti verovert de bal door een tackle van achteren. Congedo is nu in balbezit. Overmars verovert de bal door een tackle van achteren. Overmars geeft een lange en hoge pass. Korunka kopt de bal weg. Sáenz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Korunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Korunka haalt uit met een fantastische trap. Sikorski controleert de bal met de borst. Sikorski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - la U 6:0

69e minuut.
Valenzuela kopt de bal weg. Asngari is nu in balbezit. Valenzuela begaat een overtreding. Valenzuela krijgt een gele kaart. Asngari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stergiopoulos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Congedo rent richting de bal. Congedo geeft een lange en hoge pass. Stergiopoulos rent richting de bal. Korunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Korunka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Stergiopoulos geeft de bal voor. Sikorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chumpitaz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sikorski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arriaga zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Sáenz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Menotti speelt de bal door. Sainio is nu in balbezit. Sainio passt de bal met de wreef. Sikorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski schiet op doel. Sáenz bokst de bal weg.

83e minuut.
Congedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chumpitaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chumpitaz geeft een lange en hoge pass. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Saco Vértiz rent richting de bal. Saco Vértiz geeft de bal voor. Inworp. Asngari met de inworp. Sainio geeft een hoge lob. Sáenz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Barrios onderschept slim de pass. Barrios geeft een lange en hoge pass. Sikorski rent richting de bal. Sikorski draait met de bal, schiet en ... Sáenz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sikorski is nu in balbezit. Sikorski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - la U 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MRTA 25%, la U 75%.
MRTA - la U 7:0