Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arva FC Inter Lima
ARVA Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
48 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 17.7
zeer goed Schieten zwak
goed Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Bolaños passt de bal in één keer door. Arriola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescador verovert de bal door een tackle van achteren. Pescador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Inter Lima 1:0

6e minuut.
Cabrejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescador verovert de bal door een tackle van achteren. Pescador passt de bal met de wreef. Wuciński is nu in balbezit. Wuciński schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Stere bereikt de bal nog maar net als eerste. Stere met een sublieme pass. Pescador is nu in balbezit. Wuciński heeft problemen om de bal te vangen. Wuciński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Barazite passt de bal zonder na te denken. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta speelt de bal door. Pescador bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescador draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Wuciński de bal. Barazite speelt de bal door. Daar is Pescador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescador haalt uit met een fantastische trap. Traverso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Inter Lima 2:0

13e minuut.
Kozubek met een sublieme pass. Maniewski met een sublieme pass. Wuciński is nu in balbezit. Pescador rent richting de bal. Pescador draait met de bal, schiet en ... Traverso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Puerta kopt de bal weg. Stere met een sublieme pass. Daar is Wuciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wuciński haalt uit met een fantastische trap. Traverso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Inter Lima 3:0

19e minuut.
Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez passt de bal in één keer door. Wuciński rent richting de bal. Wuciński draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Kozubek rent richting de bal. Peredo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kozubek raakt geblesseerd tijdens het duel. Kozubek met een snel genomen vrije trap. Wuciński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Puerta onderschept slim de pass. Puerta probeert naar een medespeler te passen. Pescador is nu in balbezit. Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Inter Lima 4:0

25e minuut.
Maniewski met een snelle inworp. Puerta rent richting de bal. Puerta speelt de bal door. Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuciński draait met de bal, schiet en ... Traverso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Vellido trapt de bal weg van het doel. Barazite kopt de bal weg. Pescador probeert de bal aan de voet te houden. Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuciński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Wuciński passt de bal in één keer door. Arriola is nu in balbezit. Pescador onderschept slim de pass. Pescador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Inter Lima 5:0

33e minuut.
Cabrejos met een sublieme pass. Arteaga heeft problemen om de bal te vangen. Pescador is nu in balbezit. Pescador haalt uit met een fantastische trap. Traverso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Traverso met een sublieme pass. Puerta kopt de bal weg. Stere is nu in balbezit. Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Arriola is nu in balbezit. Puerta onderschept slim de pass. Puerta met een sublieme pass. Pescador is nu in balbezit. Pescador schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Barazite speelt de bal door. Daar is Wuciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescador bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescador draait met de bal, schiet en ... Vellido probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Inter Lima 6:0

40e minuut.
Stere passt de bal zonder na te denken. Barazite rent richting de bal. Barazite passt de bal met de wreef. Wuciński rent richting de bal. Wuciński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dodô onderschept slim de pass. Dodô geeft een lange en hoge pass. Pescador bereikt de bal nog maar net als eerste. Stere rent richting de bal. Stere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arva FC 21%, Inter Lima 79%.
Arva FC - Inter Lima 6:0

46e minuut.
Cabrejos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pescador de bal. Puerta probeert naar een medespeler te passen. Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuciński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stere geeft een hoge lob. Pescador is nu in balbezit. Pescador schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Stere kopt de bal weg. Puerta heeft problemen om de bal te vangen. Barazite speelt de bal door. Wuciński rent richting de bal. Wuciński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pescador bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescador passt de bal met de wreef. Stere rent richting de bal. Stere schiet op doel. Traverso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Inter Lima 7:0

54e minuut.
Stere is nu in balbezit. Stere passt de bal in één keer door. Wuciński is nu in balbezit. Pescador rent richting de bal. Pescador draait met de bal, schiet en ... Traverso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Inter Lima 8:0

56e minuut.
Stere bereikt de bal nog maar net als eerste. Stere geeft de bal voor. Klungelig pakt Wuciński de bal. Wuciński haalt uit met een fantastische trap. Traverso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Inter Lima 9:0

61e minuut.
Puerta passt de bal met de wreef. Barazite is nu in balbezit. Barazite passt de bal in één keer door. Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuciński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Valdez geeft de bal voor. Daar is Dodô, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barazite rent richting de bal. Barazite geeft een lange en hoge pass. Valdez heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Pinglo rent richting de bal. Stere is nu in balbezit. Stere passt de bal in één keer door. Daar is Wuciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wuciński draait met de bal, schiet en ... Traverso bokst de bal weg. Pescador is nu in balbezit. Pescador haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Stere is nu in balbezit. Stere geeft de bal voor. Klungelig pakt Vellido de bal. Pescador is nu in balbezit. Pescador haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Traverso trapt de bal weg. Barazite kopt de bal weg. Pescador rent richting de bal. Wuciński rent richting de bal. Wuciński schiet op doel. Traverso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Arteaga passt de bal in één keer door. Peredo is nu in balbezit. Peredo geeft de bal voor. Wuciński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wuciński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pescador passt de bal in één keer door. Stere rent richting de bal. Stere passt de bal zonder na te denken. Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuciński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Traverso trapt de bal weg. Puerta kopt de bal weg. Wuciński rent richting de bal. Wuciński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Arteaga controleert de bal met de borst. Dodô bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodô passt de bal zonder na te denken. Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuciński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

85e minuut.
Arteaga is nu in balbezit. Arteaga met een sublieme pass. Bolaños rent richting de bal. Puerta verovert de bal door een tackle van achteren. Puerta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Klungelig pakt Quesada de bal. Stere rent richting de bal. Stere passt de bal in één keer door. Daar is Wuciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wuciński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Inter Lima 10:0

89e minuut.
Inworp. Stere met een snelle inworp. Arteaga is nu in balbezit. Dodô verovert de bal door een tackle van achteren. Dodô geeft een hoge lob. Traverso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wuciński rent richting de bal. Wuciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Inter Lima 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arva FC 21%, Inter Lima 79%.
Arva FC - Inter Lima 11:0