Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salchipapa13 Bonliber
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Soria rent richting de bal. Soria passt de bal zonder na te denken. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rivasplata de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Inworp. Zevallos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Indacochea de bal. Velásquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Arbulú bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbulú geeft de bal voor. Orlandini probeert de bal aan de voet te houden. Indacochea is nu in balbezit. Indacochea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pizarro met een sublieme pass. Fernández met een sublieme pass. del Valle rent richting de bal. Páez onderschept slim de pass. Páez geeft een lange en hoge pass. Velásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Correa speelt de bal door. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Reyes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - Bonliber 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salchipapa13 46%, Bonliber 54%.
salchipapa13 - Bonliber 0:1

53e minuut.
Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Zevallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Barrón zijn tegenspeler op de grond. Barrón krijgt een gele kaart. Zevallos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernández zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Páez kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Indacochea de bal. Orlandini rent richting de bal. Indacochea verovert de bal door een tackle van achteren. Indacochea haalt uit met een fantastische trap. Velásquez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Piedra geeft een lange en hoge pass. Zevallos rent richting de bal. Zevallos probeert naar een medespeler te passen. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
salchipapa13 - Bonliber 1:1

85e minuut.
Irivarren is nu in balbezit. Chocano bereikt de bal nog maar net als eerste. Chocano passt de bal met de wreef. Indacochea bereikt de bal nog maar net als eerste. Indacochea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salchipapa13 40%, Bonliber 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
salchipapa13 - Bonliber 1:1