Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salchipapa13 MRTA
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 44.1
weak Schieten very good
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen average


8e minuut.
Miranda geeft een lange en hoge pass. Sainio kopt de bal weg. Sikorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - MRTA 0:1

9e minuut.
Korunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Korunka met een sublieme pass. Sikorski is nu in balbezit. Sikorski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - MRTA 0:2

10e minuut.
Korunka probeert naar een medespeler te passen. Sainio is nu in balbezit. Sainio passt de bal met de wreef. Sikorski kan de bal niet met de borst controleren. Sikorski draait met de bal, schiet en ... Reyes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sainio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arriaga springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Asngari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sainio geeft de bal voor. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Chocano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski onderschept slim de pass. Piedra rent richting de bal. Sikorski verovert de bal door een tackle van achteren. Sikorski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Zevallos heeft problemen om de bal te vangen. Congedo rent richting de bal. Congedo passt de bal in één keer door. Arriaga rent richting de bal. Arriaga draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Rivasplata de bal. Sikorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rivasplata heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga draait met de bal, schiet en ... Reyes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - MRTA 0:3

16e minuut.
Korunka passt de bal zonder na te denken. Sainio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainio passt de bal zonder na te denken. Sikorski heeft problemen om de bal te vangen. Sikorski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sainio rent richting de bal. Sainio geeft de bal voor. Reyes speelt de bal door. Pizarro kopt de bal weg. Sikorski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - MRTA 0:4

21e minuut.
Daar is Chocano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korunka onderschept slim de pass. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Korunka onderschept slim de pass. Korunka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sikorski is nu in balbezit. Korunka is nu in balbezit. Rivasplata verovert de bal door een tackle van achteren. Sikorski verovert de bal door een tackle van achteren. Sikorski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Sikorski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Arriaga de bal. Rivasplata rent richting de bal. Sikorski onderschept slim de pass. Sikorski haalt uit met een fantastische trap. Reyes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - MRTA 0:5

32e minuut.
Korunka onderschept slim de pass. Korunka met een sublieme pass. Sikorski rent richting de bal. Sikorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - MRTA 0:6

42e minuut.
Arbulú is nu in balbezit. Chocano bereikt de bal nog maar net als eerste. Korunka onderschept slim de pass. Korunka draait met de bal, schiet en ... Sikorski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salchipapa13 85%, MRTA 15%.
salchipapa13 - MRTA 0:6

46e minuut.
Barrios met een sublieme pass. Sainio rent richting de bal. Sainio passt de bal met de wreef. Sikorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Sainio onderschept slim de pass. Sainio geeft de bal voor. Barrios kopt de bal weg. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Asngari passt de bal zonder na te denken. Sikorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sikorski is nu in balbezit. Sikorski passt de bal met de wreef. Arriaga rent richting de bal. Sainio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sikorski is nu in balbezit. Sikorski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - MRTA 0:7

60e minuut.
Doeltrap. Reyes trapt de bal weg van het doel. Fernández kopt de bal weg. Sikorski rent richting de bal. Sikorski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Korunka is nu in balbezit. Korunka geeft de bal voor. Sikorski rent richting de bal. Sikorski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rivasplata de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - MRTA 0:8

65e minuut.
Arriaga onderschept slim de pass. Korunka rent richting de bal. Chocano is nu in balbezit. Korunka onderschept slim de pass. Korunka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Korunka is nu in balbezit. Korunka passt de bal zonder na te denken. Sikorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - MRTA 0:9

70e minuut.
Miranda geeft een lange en hoge pass. Girompini bereikt de bal nog maar net als eerste. Girompini met een sublieme pass. Sainio rent richting de bal. Sainio geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Sainio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sikorski kopt de bal weg. Korunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Korunka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - MRTA 0:10

73e minuut.
Sainio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sikorski is nu in balbezit. Sikorski geeft de bal voor. Korunka is nu in balbezit. Korunka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Stergiopoulos passt de bal met de wreef. Congedo probeert naar een medespeler te passen. Rivasplata heeft problemen om de bal te vangen. Sikorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - MRTA 0:11

75e minuut.
Asngari geeft een hoge lob. Sikorski heeft problemen om de bal te vangen. Piedra rent richting de bal. Sikorski verovert de bal door een tackle van achteren. Sikorski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Congedo rent richting de bal. Congedo speelt de bal door. Sikorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - MRTA 0:12

82e minuut.
Asngari met een sublieme pass. Sainio heeft problemen om de bal te vangen. Sainio met een sublieme pass. Korunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Korunka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrios met een snelle inworp. Congedo geeft de bal voor. Klungelig pakt Sikorski de bal. Sikorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - MRTA 0:13

88e minuut.
Pizarro is nu in balbezit. Korunka onderschept slim de pass. Korunka passt de bal met de wreef. Sikorski is nu in balbezit. Sikorski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - MRTA 0:14

90e minuut.
Congedo geeft de bal voor. Daar is Miranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga draait met de bal, schiet en ... Reyes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salchipapa13 83%, MRTA 17%.
salchipapa13 - MRTA 0:14