Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la U The Pranksters
541 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.1 gemiddelde waardering 21.3
adequate Schieten average
weak Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Velarde met een sublieme pass. San Román is nu in balbezit. Ulloa onderschept slim de pass. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Arroyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arroyo passt de bal in één keer door. Daar is Velarde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulloa rent richting de bal. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Melgar rent richting de bal. Agüero onderschept slim de pass. Agüero passt de bal zonder na te denken. Ulloa rent richting de bal. Ulloa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
San Román geeft een hoge lob. Inworp. Overmars met een snelle inworp. Agüero rent richting de bal. Agüero geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Agüero kan de bal niet met de borst controleren. Agüero passt de bal zonder na te denken. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa haalt uit met een fantastische trap. Cano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Overmars kan de bal niet met de borst controleren. Marrou is nu in balbezit. Overmars schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Overmars is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Marrou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. San Román met een snel genomen vrije trap. Daar is Menotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Saco Vértiz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Carillo de bal onder controle te krijgen. Carillo probeert naar een medespeler te passen. Melgar rent richting de bal. Melgar draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la U 53%, The Pranksters 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la U - The Pranksters 0:0

54e minuut.
Velarde is nu in balbezit. Ulloa verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Ulloa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la U - The Pranksters 1:0

59e minuut.
Daar is San Román, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela passt de bal in één keer door. Ulloa rent richting de bal. Ulloa schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Candela speelt de bal door. Melgar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agüero. Agüero krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Palma rent richting de bal. Palma geeft een hoge lob. Saco Vértiz rent richting de bal. Soto onderschept slim de pass. Soto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la U 50%, The Pranksters 50%.
la U - The Pranksters 1:0